3Pcs Medienos Šlifavimo Rato Pasukimo Diskas Šlifavimo Medienos Raižybos Šlifavimo Diskas Įrankiai Kampinis Šlifuoklis Pagimdė 22mm

€12.11

-22%

€15.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: medienos kampinis šlifuoklis varantys, disko šlifuoti, šlifavimo disko 145mm, šlifavimo diskas 125mm 240, gręžimo mini, sumalkite varantys, puodelis deimantinis, kampinis šlifuoklis medienos stendas, dremel elektros, medžio drožyba diską 10.

Taikymo sritis: Jis tinka tik ne metalo arba ne metalo medžiagos, tinka medienos ir kitų medžiagų, tinka greitai pašalinti ir liejimo, ypač išgaubti ir įgaubti srityse.

Lengvas: Suteikti greitą medžiagų pašalinimo, sutaupyti jūsų laiką ir energiją, tinka lenkimo darbą.Tinka kampo šlifavimo, lengva valdyti.

ilgaamžiai-Dėl volframo karbido danga sudaro šimtai labai aštrius dantis, kad gali greitai pašalinti likučių ir yra patvaresni nei šimtai švitriniu popieriumi pagalvėlės.

Tipas: Graviravimas ir sukasi įrankiai

Kiaurymės skersmuo: 22mm

dydis:100 x 22 mm,85 x 22mm

Medžiaga:plienas

spalva:aukso

Pakuotės Turinys:

3 x Kampo Šlifavimo Ratas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kiaurymės Skersmuo 22mm
Tipas Graviravimas ir sukasi įrankiai
Kilmės KN(Kilmės)
dydis 100 x 22mm, 85 x 22mm
Medžiaga Plieno
Sertifikavimo Nėra
Spalva Auksas
Prekės Pavadinimas Xzante

Panašūs produktai