Jaysuing Nematomą Vandeniui Agentas Super Stiprus Išlyginimo Anti-Nesandarus, Klijų Purškimo Jaysuing Vandeniui Agentas

€3.81

-40%

€6.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: jaysuing, vonios kambarys hermetikas, purškimo vandeniui, jaysuing nematomą vandeniui agentas, hidroizoliacinės sandarinimo spray, klijai atsparus vandeniui, nuotėkio įrodymas, spray, klijų purškimo, mėlyna klijų pistoletas, batų, neperšlampamų spray.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Jaysuing Nematomą Vandeniui Agentas Super Stiprus Išlyginimo Anti-Nesandarus, Klijų Purškimo Jaysuing Vandeniui Agentas Daugiafunkcinis greitai SANDARINIMO SPRENDIMAS!Nematomas gruntas purškalas veikia nuostabiai padengti sienos, lubos, kriauklės, kauliukų, ir net sidewalks.Išlaikyti savo sienos saugus ir švarus nuo bet kokio nutekėjimo ir pelėsių nepatogumų.

Greitų veiksmų ir ilgalaikis efektas!Mūsų sandarinimo spray yra pasninkas poveikis, kuris įsiskverbia giliai bet kokio paviršiaus ir vandeniui jūsų namo viduje.Purškimo užpildo ir paltai jokių įtrūkimų viduje Bazės, užpildo trinkeles ir suformuoja apsauginę plėvelę, kad išvengti drėgmės patekimo iš apačioje.

Lengva ruonių su Purkštuvu!Absoliučiai jokių priemonių, reikalingų!Tiesiog purškimo hermetikų jūsų norimą sritį greitai, tvarkingas ir lengvai antspaudas.Jo vandeniui sienos, nereikia jokių papildomų įrankių, kai jūs turite naujovišką purškalą.

Išlaikyti savo namų švarus ir saugus nuo pelėsių.Stop grįžta į pelėsis kiekvieną kartą, kai jūs valyti jas nuo kriauklės už ilgalaikė apsauga su mūsų galingas gruntas purškimo dabar!

Kaip naudoti:

Švaraus paviršiaus ir sausa, tai gerai, kol toliau; Jei yra įtrūkimų didesnis nei 2mm, remonto ir užpildyti įtrūkimai su caulk pirmąjį geriausių rezultatų.

Purškimo nekenksmingas hermetikas ant paviršių (keramikos plytelės, grindų plytelės, sienų plytelių, cemento, dažytos sienos, ir kt.).

Palaukite, kol gruntas purškimo prasiskverbti į pagrindą ir visiškai išdžiūti apie 5 minutes.

Kai nėra skysčio paviršiuje, pakartokite 2 ir 3 veiksmus, du ar daugiau kartų padidinti poveikį.Vandeniui sluoksnį sudarys tvirtai per 24-48 valandas po paraiškos.

Tūris: 120ml skersmens

spalva: juoda

Medžiaga: skystas

dydis: 18x4cm

Pakuotės Turinys:

1 x Gaudyklė, spray

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Laikas siunta: Visos produkto galime pristatymas per 3~8 savaitės diena), dažniausiai mes pagal klientų užsakymus laiku pakavimo ir vežimo, mes turi atidžiai patikrinti kokybės prekių, prieš Laivą, Todėl skirkite šiek tiek laiko tvarkoma.Apie sekimo numerį atnaujinimas: Jei jūsų sekimo numerį, jokių logistikos informaciją, kaip tūkstančiai sklypų siunčiami į užsienio šalis, logistikos kompanijų, nebuvo atnaujinti logistikos informacijos, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą, Prašome ne tiesiogiai atidaryti ginčų.Mes pirmą kartą jums išspręsti!Ar jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

Medžiaga Skystis
Sertifikavimo Nėra
Talpa 120ml skersmens
Modelio Numeris Vandenį Atstumiantis
Kilmės KN(Kilmės)
Spalva juoda
dydis 18x4cm
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Dažų & Dekoravimo

Panašūs produktai