BANNIROU Moters Pajama 7 Gabalus Pižamos Rinkiniai Moterims Pavasario Pižama Šilko Pijama Moterų Sleepwear Moteris Pijama Pižama Komplektas

€17.95

-48%

€34.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pajama moteris, namų kostiumas, pj rinkinys, 100 šilko pajama, pyjama rinkinys moterims, 7 pajama, miego drabužiai, panti, pajama, panti moterims.

Sveiki atvykę į BANNIROU

Paketas:1* Nustatyti

- Medžiaga: 100% Poliesteris

- 7 Gabalas sleepwear nustatyti, includ camisole, šortai, sleepwear su laisvais V-kaklo, ilgomis rankovėmis ir puikus krūtinės kišenėje, kelnės, akių kaukė, plaukų juosta ir saugojimo krepšys.Šių moterų sleepwears nustatyti, naudokite super minkštas kvėpuojantis grynas satino, suteikti jums geriausia suknelė exprience.

- Odos draugiškas, oro pralaidumą ir absorbentas.Tai pajama komplektai jus easeful, o miega naktį, tai itin sklandžiai nuo odos, todėl jūs galite mėgautis aukščiausios komforto

- Nėriniai satino pižama rinkiniai seksualus v-kaklo rezervuaro viršaus ir šortai rūmuose princesė stiliaus moterų ir mergaičių namų sleepwear.

- Į naktiniai drabužiai yra puikus jūsų žmona, dukra, artimi draugai ar draugei, kaip ir Kalėdų dovanos, Padėkos, dovanos, Gimtadienio dovana, Naujųjų Metų dovana, Valentino Diena ir Jubiliejaus dovana.

- Skalbimo Instrukcijos: rekomenduojama švelniai plauti rankomis arba sausas valymas.Po plovimo, tai turėtų būti džiovinti natūraliai.

Išsamiai Ekranas

dydis M, L, XL
Seksualinio Pobūdžio No
Dropshipping Taip
Nepadori Nuotrauka No
Qualtity 1 Rinkiniai(7 vnt.)
Modelio Tipas Spausdinti
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Medžiagos Sudėtis 100% Poliesteris
Sezonas Pavasarį
Medžiaga Poliesteris
Didmeninė Taip
Pavadinimas Pižama Rinkiniai
Storis Plonas
Elastingumas No
Lytis Moteris
Modelio Numeris TTR-CS
Prekės Pavadinimas BANNIROU
Apykaklės Turn-žemyn Apykaklės
Kilmės KN(Kilmės)
Ilgis Full Length
Elemento Tipas Pižama

Panašūs produktai