Daugiafunkcį Nešiojamąjį Oda Žiūrėti Organizatorius Žiūrėti Saugojimo Krepšys Nubuko Watchband Turėtojas Žiūrėti kelioninis dėklas Dėklas Laikrodžiai

€3.17

-40%

€5.30

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aplle žiūrėti ekranas, 1 lizdas žiūrėti kelionių maišelis, žiūrėti turėtojai ekranas, plastikiniai žiūrėti dėklas, žiūrėti atveju 12 grud, tvarkyti žiūrėti 12, vyras kelionių maišelis, žiūrėti atveju 2688, knygų laikiklis ekranas, iihone 12 byla.

Aprašymas:

APSAUGOTI savo brangų laikrodis žiūrėti, nuo dulkių ir įbrėžimų, keliaujant, arba išsaugoti juos savo stalčių.Ateina su įdėkite į kelią caseback nuo braižymo su apyrankė.

KELIONĖS be savo didelių gabaritų žiūrėti dėžės ar žiūrėti ritiniais.Ši bendra odos laikrodžių atveju, puikiai tinka keliaujant arba tiesiog einant į sporto salę.Saugoti savo laikrodžiai ar mens papuošalai tai originali odinis dėklas jūsų krepšyje.Žiūrėti langelį rodyti, maišeliai yra on-the-go žiūrėti saugojimo.

ODA kelionės žiūrėti atveju maišelis yra lengvas ir nešiojamų.Nors ji nėra apsaugoti jį nuo šoko, jis yra puiki alternatyva kelionės žiūrėti langelį arba žiūrėti atveju roll.Tinka iki 44mm laikrodžiai vyrams.Kai kurie kišeniniai gali taip pat tinka šis laikrodis dėklas.

Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, tai žiūrėti krepšys gali būti naudojamas ilgą laiką.Ji akimirksniu užtemdyti ne metalo susiduria viduje dėklas, išlaikyti savo žiūrėti, kišeninio laikrodžio, smart žiūrėti ir saugus.

PASITENKINIMO GARANTIJA.Jei turite kokių nors klausimų ar abejonių po pirkimo tai žiūrėti dėklas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, Mums bus malonu atsakyti ir padėti bet kokiu būdu geriausia įmanoma, mes galime.

Specifikacija:

Medžiaga:neaustinis audinys

Dydis:13x7x4cm 5.12x2.76x1.57inch

Komplektą Sudaro:

1 x Žiūrėti Krepšys

Funkcija 8 dėžutė žiūrėti dėžutę
dydis 13x7x4cm 5.12x2.76x1.57inch
3 funkcija organizatorius lauke laikrodžiai
Funkcijos Kelionių Maišelis Nubuko Atveju Papuošalai Aksesuaras Rinkti Dėžės
Elemento Ilgio 13cm
Sąlyga Naujas su žymės
Talpa 1 Laikrodžiai
Funkcija 6 žiūrėti kelionių maišelis
Elemento Tipas Žiūrėti Dėžės
Stilius Antikvariniai
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 10318
Prekės Skersmuo 7cm
Elemento Plotis 13cm
Dėžės & Atvejais Medžiaga Mediena
Savybės Universalus Nešiojamų 1 Slots Odos Organizatorius Žiūrėti Saugojimo Krepšys
Elemento Aukštis 16.5cm
Medžiaga Mišrios Medžiagos, Ne-Audiniai
Byloje Formos Rectangle
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
4 funkcija juoda dirželis žiūrėti
Funkcija 5 sandėliavimo laikrodžiai
2 funkcija žiūrėti saugojimo dėžutė
Funkcija 1 žiūrėti organizatorius
Funkcija 7 žiūrėti box black
Tipas Laikymo Krepšiai

Panašūs produktai