Profesionalus Studija Mic Ekrano Akustinis Filtras Darbastalio Ekrano Triukšmo Gyventi Sumažinti Vėjo "YouTube" Mikrofonas Recor N4D4

€18.11

-31%

€26.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: hifidiy, occ vielos, alctron, airsoft shotgun, mic studija, akustinio skydo, filtras mic, soundbar, 32 gb micro sd kortelė, grupė mikrofonas.

Aprašymas:

Alctron PF8 Pagrindinio Studija Mikrofonas Ekranas Akustinis Filtras Darbalaukio Įrašymas Mikrofonas Triukšmo Instruktažas Priekinio stiklo

Aprašymas:

1. Į PF8 yra triukšmo mažinimo cilindrų.

2. PF8 galima išskirti savo mikrofoną specialiu įrašymo kambarys, kompensuoti dairausi bus sugerti ir atspindėti triukšmo triukšmo mažinimo kempine, mikrofonas galės išgirsti tavo balsą įrašyta ir dainuoti.

3. Su PF8 jūs galite atskirti savo įrašą ir gauti visą garso spektrą ir gauti išorės įgyvendinti teises.Tai gali padaryti savo balsus skaidrus ir tyras.

4. Į PF8 Vėjo Triukšmo Mažinimas Ekranas gali ne tik atspindi triukšmas, bet ir išgirsti kišimosi iš išorės, vėjo ir aplinkos triukšmą per žmogaus balso įrašas.

Specifikacija:

Modelis: PF8

Įdiegti Mikrofonas, Korpuso Skersmuo: 45mm-60mm / 1.77-2.36 "

Gaminio dydis: 200 * 180 * 130mm / 7.87 * 7.08 * 5.11 "

Komentarų:

Prašome atskirti 1-3mm poslinkių iš rankinio matavimo.

Tai yra nuomonės, kad vaizdai elementai yra rodomas.Dėkojame už jūsų vardą.

Įtraukta:

1 X Mic Ekrano Akustinis Filtras

1 X vartotojo vadovas

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

Prekės Pavadinimas GRWIBEOU
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė Taip
Elemento Tipas Karabinai Apsauga Nuo Vėjo
Naudoti studija, "YouTube" TikTok Instagram Twich VK Live Stream

Panašūs produktai