Išorinė USB Garso plokštė 7.1 Adapteris, Garso plokštė, Mikrofonas, Ausinės Dvi Viena Su 3 Port Išvesties Garsas Reguliuojamas Nešiojamas KOMPIUTERIS

€4.55

-39%

€7.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: usb garso plokštę, isk, garso plokštė usb 41, kortelės garsas, Orico, mygtukas garsumo valdymas, garso plokštė extern, paj usb garso plokštė, kortelė usb garso, orico ssd, soundbar.

Išorinė USB Garso plokštė 7.1 Adapteris, Garso plokštė, Mikrofonas, Ausinės Dvi Viena Su 3 Port Išvesties Garsas Reguliuojamas Nešiojamas KOMPIUTERIS

Savybės:

1. 7.1 kanalų: Šį produktą reikia naudoti multi-channel technologija paversti įprastos ausinės, į 7.1 kanalų dinamišką garsą ir dinaminį sukasi garso srityje.

2. Vieno mygtuko pradžia: Šis produktas neturi reikia nustatyti, palaiko vieną mygtuką pradėti 7.1 kanalo režimą, sumažinti nereikalingų sudėtingų ir sudėtinga sistema programinės įrangos nustatymai.

3. Ausinių Stiprintuvo Modulis: Šis produktas yra integruotas ausinių stiprintuvas modulis.Remti garso plokštės, rankenėlės gali padidinti ausinių apimtis 15mW, kuris yra patogiau.

4. Dvitinklis režimas, ausinių sistema: Šis produktas palaiko 3.5 mm vieno kištuko (keturių lygių) ir 3.5 mm dvigubas kištukas (trijų lygių) sistema, kuri realizuoja funkcija paversti įprastos ausinės, į 7.1-kanalų ausines.

5. Dabartinis garso šalinimas: Visi šerdys šis produktas yra pagamintas iš pirmos klasės vario, visi įrengti elektromagnetinis ekranavimas danga, kurios gali veiksmingai užkirsti srovės trukdžių ir sumažinti triukšmą.

Aprašymai:

1. Ši garso plokštė paverčia įprastą ausines į 7.1 kanalo, kuris turi garso kokybę lygintinas su CD ir yra lauka važiuoklės, taip panaikinant elektromagnetinių trukdžių viduje važiuoklės ir todėl garso kokybė daugiau gryno.

2. Šis produktas palaiko, be mašinistų valdoma montavimas, plug and play, suderinama su keliais sistemos: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10 ir kitas sistemas

Techniniai duomenys:

Spalva:Juoda

Linijos ilgis: 7.5 cm

Vielos šerdis: Travi nailonas + varis + shield

Ėminių ėmimo dažnis: 44.1 K/48K/96K

Pakuotės: Fashion Box

Suderinama dvitinklis režimas: vieno prijunkite laisvų rankų įranga / dual plug ausinės

Lustas: SSS1629A5

Garso palaikymas: DirectSound 3D

Montavimo būdas: išorinis

Sąsaja: USB

Įvesties ir išvesties sąsaja: tiesinė įvestis, analoginė, linijinis išėjimas (post), linijinis išėjimas (priekyje)

Paramos kanalas: 7.1 kanalo

Pakuotė:

1 x USB Virtual 7.1 Kanalo Garso plokštė

1 x instrukcija

Pastabos:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Features3 Garso plokštė
Vielos core Travi nailonas + varis + shield
Pakuotė Taip
Ėminių ėmimo dažnis 44.1 K/48K/96K
Linijos Ilgis 7.5 cm
Sąsaja USB
Prekės Pavadinimas Orico
Sertifikavimo Nėra
Features4 garso sąsaja garso plokštė
Spalva juoda
Features2 garso plokštė
Kilmės KN(Kilmės)
Features1 usb garso plokštė
Modelio Numeris USB Virtual 7.1 Kanalo Garso plokštė
Sąsajos Tipas USB

Panašūs produktai