Z-wave " Smart Atviras Duris Uždarytas Detektoriai Magnetinio Jungiklio, Langų Jutiklis, Durų Jutiklis, Detektorius, pavojaus Signalo susietą Įrenginį Per Vartai

€12.65

-36%

€20.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lux z banga, 3 z banga, dimeris lizdas, neo z banga, uždarymo banga, homekit, door lock sensor, z shadow banga, z banga domotic, fibaro.

Aprašymas:

Durų jutiklis yra pažangi saugumo įranga, kuri gali perduoti iki Z-Wave tinklo ir radijo bangos.Į Z - Wave tinklo ryšių, durų jutiklis gali būti prijungtas prie bet Z-Wave vartai.Durų jutiklis gali siųsti laiškus Z-Wave " gateway, tada suprasite, kartu su kitais prietaisais.Skirtingose šalyse ar vietovėse, radijo dažnis yra skirtingas.

Kiekvienų durų jutiklis turi unikalų ID kodą.Kai mes pridėti arba šalinti durų jutiklis vartai, tiesiog įdėkite jį į Z-Wave tinklo asortimentą, vartai.Tada mes galime lengvai rasti durų jutiklis per įrenginio ID kodas.Ryšių su Z - Wave vartai, durys, automatinės gali siųsti žinutes tik Z - Wave vartai, bet negali gauti pranešimus.Kai signalizacija suveikia, durų jutiklis, būtų siųsti laiškus vartai, tada Z-Wave " vartai būtų rodomas esamas statusas durų jutiklis.Tuo pačiu metu, durų jutiklis gali realizuoti kartu su kitais prietaisais per Z-Wave vartai.Durų jutiklis maitinamas iš baterijos, su maža įstaiga , ir gali būti įdiegta į langą arba duris lengvai.Kai durys ar langas yra atviras, durų jutiklis turėtų būti užfiksuojamas, tada sieja su kitais prietaisais, dirbti, realizuoti tikslą saugos.

Statusas LED

1.Kai durų jutiklis suveikia, LED žibintai, būtų "flash" red color1time.

2.Kai durų jutiklis yra įmontuotas akumuliatorius, LED žibintai būtų flashredcolor5times.

3.Pridėti arba šalinti durų jutiklis Z-Wave tinklo trumpai paspausdami mygtuką 3 kartus,tada LED žibintai būtų "flash" raudona spalva

5times.

4.Paspauskite ir palaikykite mygtuką kodas 10-15s, tada, durų jutiklis, bus atstatyti gamykliniai parametrai.Tuo tarpu, LED lightswouldflashredcolor5timesonandoffalternately.

5.Underthenormalstate,LEDlightswouldkeep"off"narė.

Pridėti DoorSensor iki Z-Wave Tinklo

Durų jutiklis gali būti įtraukta į Z-Wave tinklo paspaudus kodas mygtuką.

1)Ardyti pagrindinės įstaigos, durų jutiklis paspaudus ardyti mygtuką, tada įdėkite bateriją.Po to jis poweredon,pleasedonotoperateitwithin20s.

2)PlacedoorsensorwithinZ-Wavenetworkrangeofgateway.

3) Nustatyti, Z-Wave " vartai į įtraukimas režimas (Žr. vartai usermanual)

4)Paspauskite kodas mygtuką durų jutiklis tris kartus, nuolat, tada, durų jutiklis, bus įvesti įtraukimas režimas.Tuo tarpu, LED šviesos būtų "flash" raudona spalva penkis kartus ir išjungti pakaitomis.

Pastaba:Durų jutiklis yra powered by baterija, ir naudokite bateriją teisingas būdas išvengti sprogimo.Kraunant bateriją, refertoenvironmentallawplease.

5) Durų jutiklis, bus galima aptikti ir įtraukti į Z-Wave tinklo.

6)Waitforgatewaytoconfigurethesensor.

Išimkite Durų Senor iš Z-Wave Tinklo

1)Makesuredoorsensorispoweredon.

2) Nustatyti, Z-Wave " vartai į atskirties režimas (Žr. vartai vartotojo instrukcija)

3)Paspauskite kodas mygtuką durų jutiklis tris kartus, nuolat, tada, durų jutiklis, bus įvesti atskirties režimu.Tuo tarpu, LED šviesos būtų "flash" raudona spalva penkis kartus ir išjungti pakaitomis.

4) Palaukti, kol vartai pašalinti jutiklis.

Atkurti Durų Jutiklis, gamykliniai Parametrai

Iš naujo procedūra bus ištrinti visą informaciją Z-wave tinklo ar Z-Wave vartai, ir bus atkurti durų jutiklis, gamykliniai parametrai.

1. Nuimkite durų jutiklis pagrindinis korpusas.

2. Įsitikinkite, kad jutiklis yra varomas.

3. Paspauskite ir palaikykite mygtuką reset 10-15 sekundžių, tada LED žibintai būtų "flash" raudonos spalvos 5 kartus ir išjungti pakaitomis.

4. Atleiskite mygtuką.

PASTABA:

Proceso metu iš naujo, įsitikinkite, durų jutiklis yra įjungtas visą laiką.

Asociacijos

(Asociacijos Komandą Klasė 2 Versija)

Šis Jutiklis palaiko 4 asociacijos grupes.Kiekviena grupė gali būti supportedtoassociate5devicesmax.

Šis poveikis yra toks, kad kai jutiklis suveikia, visi prietaisai su juo susijusių gaus atitinkamas ataskaitas.Per asociacijos, durų jutiklis gali kontroliuoti kitą Z-Wave tinklo prietaisą,e.g.aalarmdevice,wallplug,lampetc.

1 GRUPĖ yra gyvybės paslauga, kuri priskirta Jutiklis (Durų/Langų jutiklis) statusą – Atidaryti/Uždaryti.Jis leidžia jutiklis siųsti ataskaitas ir rodmenys Z-Wave " Vartai wheneverthesensoristriggered.ThisGroupSupport: NOTIFICATION_REPORT

BATTERY_REPORT SENSOR_BINARY_REPORT DEVICE_RESET_LOCALLY_NOTIFICATION

2 GRUPĖ leidžia siųsti valdymo komandas, susijusių įrenginių, tokių kaip relės modulis, apšvietimas ir pan.Ši asociacija grupė yra konfigūruojamas naudojant papildomus parametrus 1 ir

2.ThisGroupSupport:BASIC_SET.

3 GRUPĖ leidžia Siųsti Pranešimą, susijusių prietaisų thisgroup.ThisGroupSupport:NOTIFICATION_REPORT

4 GRUPĖ leidžia Siųsti Pranešimą, susijusių prietaisų thisgroup.ThisGroupSupport:SENSOR_BINARY_REPORT

Išplėstinė Konfigūracija

1.Konfigūravimas OFF Delay

Ši konfigūracija parametras gali būti naudojamas koreguoti sumą atidėti iki OFF komanda yra perduodama.Šis parametras gali būti konfigūruojamas su nuo 0 iki 65535, kur 0 reiškia, kad siųsti komandą iš karto ir 65535 reiškia

Kilmės KN(Kilmės)
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Modelio Numeris --
Prekės Pavadinimas Vwinget
Kamera Įrengta No
Suderinamumas Viskas Suderinama
Sertifikavimo Nėra

Panašūs produktai