Apversti Odinis Dėklas, Skirtas Samsung Galaxy A52 A72 A51 A71 Padengti Kortelės Lizdas Piniginės Samsung Note 9 10 20 Ultra Coque Su Rankos Dirželiu

€7.11

-35%

€10.94

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stendas piniginės, a71 atveju, atveju cubot x19, a21 atveju, a12 atveju, a2 lite, atveju vivo y91c, a71 atveju "samsung", a72, atveju elnias.

Jei Kad daugiau nei 2 Vnt gausite 5 % nuolaidos !!! !

Apversti Odinis Dėklas, Skirtas Samsung Galaxy A52 A72 A51 A71 Padengti Kortelės Lizdas Piniginės "Samsung" S20 S21 Note10 20 Coque Su Rankos Dirželiu

Ypatybė:

[Compatibality Modelių]: Šis odinis dėklas yra suderinama su kitais mobiliaisiais telefonais.Prašome pasirinkti modelį, kuris yra suderinamas su jūsų mobiliuoju telefono modelis prieš perkant.

[Aukštos kokybės PU oda]: flip kartus padengti piniginė yra pagaminta iš PU odos ir minkštos TPU.Iš visų pusių paketo efektyviai apsaugo mobilųjį telefoną nuo subraižytas, ir veiksmingai buferiai mobilųjį telefoną, kai jis nukrito.Aukštos kokybės medžiagų, suteiks jums ypač patogus jausmas, kai jūs jį naudoti.

[Daugiafunkcinis]: Šis produktas yra puikus derinys iš piniginės ir mobiliųjų telefonų atveju.Piniginės numatyta, 8 kortelių lizdai saugoti kredito kortelės, ID kortelės, vizitinės kortelės ir mažos nuotraukos, 2 šoninių kišenių saugoti pinigų, kvitus ir sąskaitas, užtrauktuku piniginės monetų saugojimui, ir riešo Pareikšti, jums patogiau keliauti lengviau.

[Stovo funkcija]: flip telefonas, atveju, gali būti sulankstyti į stovą, kuris yra geriausias poziciją remti telefoną, ir jūs galite žiūrėti filmus ar vaizdo pokalbių patogiai.Apversti, taip pat gali apsaugoti jūsų informaciją, o jūs skaityti ar rašyti pranešimą.

[Kelių spalvų] Čia yra 5 spalvų, galite pasirinkti: juoda,ruda,Tamsiai žalia,raudona,rožinė aukso.

Medžiaga: Aukštos Kokybės PU Oda + Minkštos TPU

Prieš kad pls, patikrinkite jo modelio atidžiai.Jei ji yra, nes kliento pačių priežasčių, kad negerai modelis sukelti produktas, pls suprasti mūsų parduotuvėje bus imtis Jokios atsakomybės

Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Mutis-Card Lizdas Piniginės Atveju
Funkcijos Atsparus smūgiams + kortelių lizdai piniginės
Suderinama Modelis 1 Galaxy S21 Kortelės Turėtojas Atveju
Suderinama Modelis 5 Galaxy A51 Odinis Dėklas
Suderinama Modelis 2 Galaxy A72 Piniginės Coque
Sąlyga 100% brand new
Dizainas Paprastas
Prekės Pavadinimas BINUODA
Suderinama Modelis 4 Galaxy A32 Flip Case
Suderinama Modelis 3 Galaxy A71 Telefono Dėklas
Medžiaga Aukštos kokybės PU Oda + Minkštos TPU
Tipas Piniginės Atveju
Sumaišykite Spalva Parama
Suderinamos Prekės "Samsung"
Pardavimo Būdas Didmeninė / Mažmeninė Prekyba
Savybės Retro Odos Piniginės Atveju
prekės pavadinimas Apversti Odinis dėklas Galaxy A52 Derliaus Piniginės Atveju

Panašūs produktai