Clipper Triušis Viliojimo Pet Letena Kojų Priemonė, Žoliapjovės Šuo Šlyties Kojų Nagų Kačių Nagų Žirkliniai Gyvūnų Leteną Papūga Gerbid Paukščių Cutter #0

€0.56

-26%

€0.76

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nagų clipper šunys, katės letena kojinių, cat cutter, stabdžių augintiniai, dog nails clippers, barber hair trimmer, ryšiai augintiniai, žirklių, paw, clipper nagų cutter pet.

Produkto Aprašymas:

Elemento Tipas:Naminių Gyvūnėlių Nagų Clipper

Medžiaga:Nerūdijantis Plienas

Spalva:Juoda

Sezoniškumas:Visiems Sezonams

Žanras:Patvarus

Tikslinė Auditorija:Šunys

Ilgis:12 cm/4.72"

Plotis:6 cm/2.36"

Savybės:

1. Medžiaga: medžiaga, produktas yra aukštos kokybės nerūdijančio plieno, kuris yra patvari medžiaga, ir produktas, gali turėti ilgą tarnavimo laiką.Medžiagos rankena yra draugiškas odai ir gali jums jaustis patogiai.

2. Lengva Naudoti: naudoti žoliapjovės ir failas yra lengva ir patogu, ir jūs galite baigti darbą kirpti nagų jūsų šunys greitai, be pastangų.Nagų clipper yra aukštos kokybės, todėl, kad jūs galite sumažinti ilgi nagai šunys lengvai.

3. Privalumas: reguliariai pjovimo nagai už jūsų šunys gali padaryti, kad jiems patrauklus ir gražus išvaizdą, ir jis gali apsaugoti savo baldus nuo subraižymo juos tuo pačiu metu.

4. Saugiai saugoti: ar jums nerimauti, jums bus pažeisti jų odą, kai esate pjovimo nagų jūsų šunys?Tai clipper gali išspręsti jūsų nerimas, ir jis gali apsaugoti daugiau-pjovimo ir gali apsaugoti odą šunis.Įrengta failą, tai galite leisti savo šunis mėgautis profesija viliojimo namuose.

5. Lengva Laikyti: produktas nėra labai didelis, ir jums gali būti prieinama laikykite jį lengvai, kai jums nereikia naudoti jį.

Paketas Apima:

1 x naminių gyvūnėlių nagų clipper

Pastabos:

1. Prašome leisti 1-3 cm skirtumas dėl vadovo matavimo ir 3-5 g skirtumo tarp įvairių spalvų.

2. Dėl ekrano skirtumas, spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti.

Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Nailclippers
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Tipas Šunys

Panašūs produktai