Naujas tamplieriai 3D Print T Shirt O-Kaklo Atsitiktinis Vyrų, Moterų Marškinėliai Mados Harajuku T-Shirt Gatvės Stiliaus Paladinas Suaugusiųjų Viršūnės

€3.28

-60%

€8.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: paveikslas paladinai, juoda superhero 3d marškinėliai, anorak striukė, led lenser, megztinis y2k, plaukų papuošalas skirta moterims, tamplierius, harajuku marškinėliai, marškinėliai t, Wow.

Pirkėjams

1 - Mes teikiame aukštos kokybės produktus. 2 - Jus bus pirkti tiesiogiai iš Kinijos gamykloje. 3 - Mes galime suteikti jums su naujausia stilių Lašas Laivybos ir Dizainas. 4 - Jei jums reikia parduoti savo produktų, mes galime suteikti jums su nuotraukomis be vandens ženklų. 5 - Mes taip pat priimame "PASIDARYK pats" pasirinktinius stilius, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ačiū. 6-Jei norite pirkti urmu, prašome siųskite mums elektroninį laišką, mes suteikti jums su geriausia kaina! 7 - Prašome įsitikinti, kad jūsų vardą, adresą, pašto kodą ir tt.yra teisingi. 8 - Prašome leiskite mums turėti laiko, kad susisiekti su jumis, nekelia ginčų pirmas.

Apie spalvų skirtumas

Dėl apribojimų, fotografijos ir neišvengiamų skirtumų rodymo parametrus, spalva ekrane gali būti 100% tas pats, kaip tikrasis elementą.Tikiuosi, jūs galite suprasti, tai gerai.Ačiū!Dėkojame už jūsų paramą ir linkime jums laimingų apsipirkti internete.

Apie etiketės dydis

Prašome patikrinti lentelėje

Apykaklės O-Kaklo
Modelio Juos Filmai
Viršūnės Tipas Tees
Apdaila Nėra
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Sezonas Vasaros
Drabužių Ilgis Reguliariai
Rankovės Stilius Reguliariai
Modelio Tipas PALADIN
Amžius Amžius 18-35 Metų
Elemento Tipas Topai
Rankovės Ilgis(cm) trumpas
Medžiaga Poliesteris, Spandex
Modelio Numeris H
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Atsitiktinis
Lytis Moteris
Audinio Tipas Broadcloth
Tinka Tipas Reguliariai

Panašūs produktai