FIYO kvadratiniu/Apvalus Gręžimo 5D "PASIDARYK pats" Diamond " Tapyba "Golden Phoenix" Siuvinėjimo Gyvūnų Kryželiu Rinkiniai Namų Dekoro Dovanos

€3.88

-61%

€9.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kryželiu, av diamond paveikslai, eevee diamond dažymo rinkinys, 5d diamon tapyba, diamond dažai, diamond ziajać, pakabukas phoenix, amatų rinkinys, aqara užuolaidų, diamond tapybos atsarginių.

~Sveiki atvykę į FIYO Diamond Tapybos Parduotuvėje~

Greitas Pristatymas: Mes gamyklos tiesioginio pardavimo, ir we will ship užsakymą per 24 valandas, kai gauname jūsų užsakymą (Custom užsakymai siunčiami per 3 dienas).Mes jums pasirinkti tinkamiausią pristatymo būdą pristatyti savo paskirties sklypų, ir jūs galite gauti visa grąžinamoji išmoka, jei jums nereikia gauti sklype per 60 dienų.

Aukštos kokybės Paslaugas: Lašas savo deimantų?Sugadina jūsų drobės?Jokių rūpesčių!Mes pakeisime jūsų rinkiniai nemokamai!Jei esate nelaiminga dėl kokių nors priežasčių, plz susisiekite su klientų aptarnavimo.Mes padarysime viską, kad jūs laimingas.

Sveiki Dropshipping: Jei norite parduoti savo produktų, tiesiog susisiekite su mumis, mes priimame CSV, ir turėti VIP-PARDAVIMO rūpintis visus užsakymus!!Jūs tiesiog parduoti, esame atsakingi už visus savo paslaugas po pardavimo!

* Prekės Pavadinimas : FIYO

* Tipas :Diamond Siuvinėjimo Pardavimas

* Apie Rėmas: rėmas nėra įtrauktas

* Gręžimo Plotas: kvadratiniu/apvalus deimantas mozaikos Gyvūnų Phoenix

* Mūsų Privalumai: 35% daugiau deimantų,geriau įrankiai,valcavimo drobės su burbulas putos, gamyklos tiesioginis pardavimas,laivų, iš oversea sandėliai

* Patarimai: kuo didesnis dydis, tuo geresnis efektas

DUK

1.Apie Atsiliepimą

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ir mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu.Jei nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, tada mes stengiamės suteikti jums priimtino sprendimo.

2.Apie Deimantų Papildyti Paslauga

Mes turime 25-35% extra deimantų kiekvienoje pakuotėje su geros kokybės kontrolė.Nesijaudinkite apie trūksta deimantų

3.Apie Dropshipping ir Didmeninės

Mes siūlome dropshipping ir didmeninės prekybos paslaugos.Jei esate dropshipper arba wholeseller, plz susisiekite su mumis.Mes norime užmegzti verslo santykius su jumis, remiantis abipusės naudos.

Išorinės Pakuotės POPIERINIS MAIŠELIS
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Kvadratiniu/apvalus kalnų krištolas
Modelio Tipas Gyvūnų Phoenix
Rombo Formos Aikštė
Rinkiniai rinkinį Įrankiai, Akrilo Deimantai, Atspausdinta Drobė
Forma Multi-nuotraukų Derinys
Įklijavimo Srityje Pilnas
Medžiaga Akrilo
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Tipas Didmeninės No
Funkcija Namų Dekoras; Dovana; Vestuvių Dekoravimas, Sienų Dekoras
Naudoti Paveikslai
Stilius Europos ir Amerikos Stiliaus
Parama Dropshipping Ir Didmeninės
Rinkinys Tipas Taip
Rėmas No
Spalvų skaičius 30-45

Panašūs produktai