Universalus Automobilių Rankinis Pavarų Perjungimo Rankenėlę, Adapteris, Skirtas Ne Sriegis Pavarų Perjungimo Rankenėlės Perdavimo Turas Pavarų Perjungimo Rankenėlės

€1.04

-50%

€2.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pavarų rankena, rankinis, gt shift knob, rankenėlę shifter, pavarų rankena, aliuminio, pomo, pavarų lazdą, didelis shift knob, aprūdijęs vinilo įvyniojimas, kruizinių jungiklis, shift knob kaukolė.

Savybės:

1. Geras Pasirinkimas: Išorinis sriegis pikis M12*1.25, ypač tinka dauguma shift mygtukas ir dauguma ne sriegiu keitikliai, mechaninė pavarų dėžė.

2. Nustatymo funkcija: varžto gale shift knob shifter adapterį galima naudoti su dulkių dangtelį (neįtraukta) nustatyti dulkių dangtelį.

3. Unikalus dizainas: Po įdiegimo, shift knob shifter adapteris gali būti pakeista iš " threadless su sriegiu, taip, kad savo automobilį galite įdiegti beveik visi pavarų perjungimo vadovai.

4. Aukštos kokybės medžiaga: shift knob shifter adapteris yra pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, kuris yra ekologiškas, netoksiškas, dilimui ir korozijai atsparių, ir nėra lengva deformuoti arba nutraukti.

5. Išspręsti jūsų problemą: Naudokite shift knob shifter adapteris, jei norite, kad jūsų automobilis būtų suderinama su daugiau shift vadovai ir išspręsti problemą, po pavarų perjungimo svirtis yra pažeistas, jis bus padaryti lengva įdiegti, kad automobiliai negali įdiegti shift galvos.

Aprašymas:

Tai yra vienas cilindro formos blizgus anglies pluošto shift knob w/ threading adapterius, skirtus tiek rankinė arba automatinė pavarų dėžė.

Techniniai duomenys:

Dydis: 22*55*15mm

Medžiaga: aliuminio

Spalvos: raudona, mėlyna, juoda, mėlyna (pasirinktinai)

Pakuotė:

1 vnt * Shift Knob Adapteris

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Prekės Pavadinimas Tirol
Elemento Aukštis 8cm
Prekės Svoris 78g
Elemento Ilgio 5cm
Elemento Tipas Pavarų Perjungimo Rankenėlės
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Plotis 5cm
Medžiagos Tipas Aliuminio
Spalva

Panašūs produktai