Baleto Netikrą Nagai Meno False Vertus, Patarimai, Akrilo, Dirbtinių Paspauskite Ant Ilgo Karstą Kapsulė Prilimpa Priedai Nagai Įrankis

€0.63

-30%

€0.90

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xr iphone dangtelis gan.

Geros dienos Pardavimai: Pirkti 3 gauti 1 Nemokamai!Pirkti 6 gauk 2 Nemokama! (Palikti užrašą, KAD pasirinkti tipą arba mes atsiųsime naują spalvą atsitiktinai)

Savybės:

1.Jūs gausite 24pcs neteisingų nagų patarimų 12 skirtingų dydžių , pakankamai dydis, kad tilptų jūsų nagų ir padaryti savo onw, nagų dailė.

2.Šios kietosios spalvos, pilnas draudimas netikrą nagai yra pagaminti iš kokybės ABS medžiagos,bekvapis ir netoksiškas,švelnus jūsų odai,patvarus ir nėra lengva subraižyti,negalės jūsų nagai ir gali tilpti ir į savo natūralius nagus, saugiai ir patikimai taikyti,suteiks jums gražus manikiūro patirtis.

3.Tų spalvų yra puikus ištisus metus.Jūs taip pat galite dažyti su spalvinga lenkiška arba naudoti su blizgučiai,milteliai,blizgučiai ir kiti nagų priedai,idėja sukurti savo nagų idėją.

4.Ballerina ilgai karstą netikrą nagai priimti matinis dizainas,ateina su nuostabiu vientisos spalvos,paprasta, bet ieškote elegantiškas,taip pat galite apkarpyti ir failų juos iki reikiamo ilgio ar formos montavimo savo nagus,ir spalva nėra lengva išnyks,kurios gali jums tarnauti ilgą laiką.

5.Lengva naudoti,visų pirma,failų ir švarios jūsų natūralių nagų,prieš taikant, kitą pasirinkti tinkamo dydžio netikrą nagai kiekvieno piršto,tada paspauskite nagų patarimas ant jūsų nagų apie 5 sekundes,galiausiai jūsų nagai gali būti keli fiziniai ir prašmatnus,paprasta naudoti.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Spalva: kaip nuotraukoje parodyti

Komplektą sudaro:

24 vienetų netikrų patarimai

Metodo naudojimas:

1. Failo pusių ir odelės plotą, gražus tinka, prieš taikant.

2. Pasirinkite tinkamo dydžio nagai kiekvieno piršto.

3. Paspauskite nagų patarimas ant jūsų nagų ir palaikykite 5 sekundes.

4. Failo ir formuoti naują jūsų nagai, jei reikia.

5. Derinimas su spalvinga apdaila, jūsų nagai galėtų būti daugiau gamtos.

Tipas Visą Nagų Patarimai
Elemento Tipas False Nagų
Kiekis 24 vnt
Prašymas Pirštas
Nagų Plotis 7.2-13.7 mm
Medžiaga Akrilo
Nagų Ilgis 22.6-30.8 mm
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris A7101
Prekės Pavadinimas SLYGOS

Panašūs produktai