3pcs GRILIS Nailono Žnyplės su Silikono Patarimai, Virtuvė, Mini Tong Karščiui Atsparus Nailono Kepimo Žnyples Plieno Maisto Žnyplės Virtuvės Accessories

€1.29

-31%

€1.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nemokamas dantų grillz, nailono mentele žnyplės, dirželis žnyplės, barbecu, hip-hop dantys, įrankinio plieno žnyplės, aukso grilis, nailono stick žnyplės, nailono virtuvės žnyplės, pjovimo žnyplės nailonas.

【PATVARUS METERIAL, LENGVA JŪSŲ RANKA,】 HINMAY mini virtuvė žnyplės, yra pagaminti iš storos, atsparus korozijai nerūdijančio plieno nenugalima jėga ir aukščiausios kokybės statybos, o likusius lengvas ir lengva dirbti!

【NE KLIJUOTI, ATSPARUS KARŠČIUI IR plauti INDAPLOVĖJE】 mūsų žnyplės pagamintos iš aukščiausios kokybės 100% Maisto kokybės Silikono, kad nebus subraižyti savo nelipnius keptuvės ar grilio groteles, ir yra atsparios karščiui iki 480 laipsnių F.

【MULTI-PURPOSE PAPROČIAI】Puikus atsižvelgiant daržovių, maisto produktai, mėsa, sūris, duona, ledai ir daugiau, lengvas ir patogus, lengva nešiotis bet kurioje vietoje, puikus įvairių lauko veikla.

【PAKUOTĖS TURINYS】3 × 7 Colių mini žnyplės (Juoda)

【KLIENTŲ PASITENKINIMAS YRA MŪSŲ #1 PRIORITETAS】, Kai jūs perkate šios specialybės mažos žnyplės 7 Colių Priemonė,, jums siūlo 100% KLIENTŲ PASITENKINIMO PASLAUGA.Tiesiog susisiekite su mumis per jūsų užsakymą, jei jūs turite bet kokius klausimus, o mes jums tarnaus tol, kol gausite savo 100% pasitenkinimo.Pabandykite jį be rizikos!!

Medžiaga Silikono, BPA free 100% Maisto kokybės Silikono
Indai Tipas Žnyplės
Prekės Pavadinimas PlumHOME
Temperatūra -40F iki +446F (-40c iki +230c)
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Indai
Funkcija Įžuvinti, Eco-Friendly
Sertifikavimo CE / ES, MPT, EEB, LFGB, SGS, CIQ, SGS, MPT, LFGB, ROHS
Privalumas Šilumos varža lankstus

Panašūs produktai