Šiaurės Paprastumo klozeto Dangtis 3Pcs Nustatyti Kilimai Namų Apdailos Vonios kambarys Įėjimo Anti-Slip Słomianka Spausdinimo Modelis Grindų

€13.14

-49%

€26.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 3 gabalas vonios kilimėlis rinkinys, patrol klozeto dangtis, smėlio klozeto dangtis, rotango kilimas, vonios žaislas vandens, vonios žaislo valtis, džiuto kilimas, lovatiesė šiaurės, gpgb žaislas, juoda balta kilimas.

produkto savybės:

1.Lengvai sugeria vandenį,Gera anti-slydimo poveikį. 2.Aplinkai draugiškas, marginimo ir dažymo, jokio kvapo, jokių kenksmingų medžiagų. 3.Minkštas ir patogus, geras vandens sugėrimas, dėvėti, atsparus ir patvarus. 4.Atidžiai siūti kraštus užtikrinti produkto kokybę ir ilgaamžiškumą. 5.Lengva valyti, galima plauti tiesiogiai skalbimo mašina arba rankomis, be blukimas.

Produkto specifikacijos:

Produkto specifikacijos: 3-dalių komplektas (Stačiakampis kilimėlis + U-formos tualeto kilimėlis + klozeto dangtis) Stačiakampis motina : 45x75 cm .U-formos tualeto kilimėlis : 40x45 cm.Klozeto dangtis nustatyti : 38x40 cm.

Produkto Priekis:

Spausdintą modelio, ekologiškas, bekvapis, šviesus, tvirtas, galima skalbti, nėra prarastas.

Gaminio Medžiaga:

Poliesterio medžiagos,minkštas ir patogus, ekologišką ir kvėpuojantis.

Hemming Procesas:

Kraštus produktas buvo kruopščiai prisiūtas, siekiant užtikrinti kokybę ir ilgalaikis naudojimas.

Produkto Atgal:

Neaustinis non-slip dugno, su gera anti-slydimo poveikį.dėvėjimuisi atsparios ir tvirtos.

Klozeto Dangtis Atgal:

Gumos juostos dedama ant nugaros, kuris yra elastingas ir smulkiai pasiuvo užtikrinti tvirtumo.

Pristatymas Instrukcijos:

Mes išsiųsti prekes per 2-3 darbo dienas po jūsų sėkmingo apmokėjimo.Prieš perkant, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas ir telefono numeris yra teisingas.

Apie dydis: Dėl fizinio matavimo, dydis gali turėti klaida 1-2 cm, dėkojame už jūsų supratimą.Apie spalva: Dėl skirtingų monitorių, spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi, dėkojame už jūsų supratimą.Apie pakuotė: Dėl pakuočių problemų, gali būti, kad kai kurie raukšles ant kilimo.Kaip ilgai, kaip gravitacija yra taikomas kilimą 1-2 dienas, raukšlėtis išnyks, ar ji automatiškai išnyksta po naudojimo laikotarpį.

Mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite suteikti mums gerą vertinimą.Mes padarysime viską, kad pagerinti mūsų produktus ir paslaugas.Jei turite klausimų, galite bendrauti su mumis ar palikti pranešimą internete ir mes išspręsti problemą, kol jūs esate patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.

Funkcija Eco-Friendly
Tipas Paltas Tualeto Byla
Prekės Pavadinimas YIMENG
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Medvilnės Linter
Vienkartiniai No
Stilius Trijų dalių komplektas
Modelio Numeris EER

Panašūs produktai