CG versija LM3886 68W+68W garso stiprintuvo valdyba

€20.08

-9%

€22.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 6 omų rezistorius, 4 lm3886 stiprintuvo valdyba, lm3886 21 rinkinys vairo stiprintuvas, garso talpyklos, amplifi valdyba, "bluetooth" tpa3116d2, 5.1 stiprintuvo valdyba, pa stiprintuvas, stiprintuvo valdybos lm3886, PCB.

CG versija LM3886 68W+68W garso stiprintuvo valdyba

produkto informacija:

Naudoti originalus lazerio tamsiai tekstas 6LM388TF, NE5532.

Atsparumas yra pagamintas iš penkių žiedų metalų varža, ir pagrindinis srovės priima penkių žiedų metalo kino rezistorius, kurių tikslumas ±1%, o tai užtikrina gerą signalo ir triukšmo santykis visos mašinos.

Pagrindinis filtras elektrolitinius kondensatorius priėmė garsaus prekės ženklo NOVER garso specialios kondensatoriaus talpos 10000UF/50V*2, kuris garantuoja tvirtą ir nepertraukiamo maitinimo palaikymo.

PCB priima 1.6 mm storio dvipusė lenta, 2.0 oz vario storis, ir visą alavo purškimo procesas, siekiant užtikrinti gerą artimųjų veiklos didelių ir mažų srovių.Pirmos klasės kokybės PCB

Visų pirma, dabartinė advanced UPC1237 garsiakalbis apsaugos grandinė yra pridėtinės veiksmingai kontroliuoti poveikį, garso įkrovos ir padaryti savo garsiakalbiai saugiau.

Elektros instaliacijos išdėstymas, visos plokštės yra gana griežtas ir protinga, ir visa PCB laidų priima vieną punkto įžeminimo metodas.Galios stiprintuvo valdyba yra stabili ir patikima, su didelės išėjimo galia; gražus ir apvalus garso ir atidarykite garso srityje.Jis turi stiprią stereo efektas, stabilus ir galingas žemų dažnių, puikiai signalo ir triukšmo santykis, platus dinaminis diapazonas; aiški informacija, puikus trumpalaikis atsakas, ir gali žaisti visų rūšių muzikos, su lengvumu.Jis turi labai gerus rezultatus, namų garso aplinka.

Elektros instaliacijos šio stalo yra labai paprasta, ir tai gali būti surenkamos į gražus garsas stereo HIFI bendros galios stiprintuvas su kelių dalių, kurios labai tinka garso entuziastai.Jūs taip pat galite pakeisti su daugiau tinkamas ir geresnių dalių pagal savo supratimą, grandinės, ir mėgautis įdomus "PASIDARYK pats" procesas. (Tikrai verta pabandyti, efektas labai geras)

Pagrindiniai parametrai:

Įtampa: AC24V-0-AC24V

PCB dydis: 150*96MM

Galia: 68W+68W

Kanalai 2 (2.0)
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas lyele
Sertifikavimo Nėra
Modelio Numeris lm3886
Maksimali Galia Vienam Kanalui 65W
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai