Madinga Gėlių Juoda Balta Dryžuotas Sveiki Słomianka Pasirinktinį Pavadinimą Durų Kilimėlis Vonios kambarys, Virtuvė, Pritaikytų Kilimas Kilimas Namų Dekoro

€12.12

-9%

€13.46

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rytų akvariumo dekoracijos, rytų dekoracijos, rytietiškas veido papuošalai, rytų antikvariniai apdaila, straipsniai apdailos rytų, rytietiško dekoro idėjos, rytų arabų apdaila, oriental tema dekoracijos, rytų statulos apdaila, rytų apdailos pakabučiai.

Madinga Gėlių Juoda Balta Dryžuotas Sveiki Słomianka Pasirinktinį Pavadinimą Durų Kilimėlis Vonios kambarys, Virtuvė, Pritaikytų Kilimas Kilimas Namų Dekoro

Withlove Patarimai

1) patikrinkite, ar jūsų laivybos informacija ir pasirinkto dydžio yra teisingi. 2) kilimėlis yra šiek tiek plonas, kaip słomianka.Tai tiesiog tinka patalpų. 3) Prašome leisti šiek tiek spalvų skirtumas dėl skirtingų camea arba šviesi aplinka

Produkto Aprašymas

1) Priekinis Modelis:Madinga Gėlių Juoda Balta Dryžuotas Sveiki Słomianka su Custom Savo Valtis Pavadinimas (ATKREIPKITE DĖMESĮ, PAVADINIMAS, PAVEDIMO ARBA ATSIŲSTI MUMS el. PAŠTU, AČIŪ.) Jntprojektai.lt NELEIDŽIA PIRKĖJAS TIPO TEKSTO TIESIOGIAI.PRAŠOME ATKREIPTI DĖMESĮ, VARTOTOJO VARDĄ, KAD ARBA SIŲSKITE MUMS ELEKTRONINĮ LAIŠKĄ.TIESIOG SUSISIEKITE SU MUMIS IR MES JUMS PADĖSIME. 2) Dydis: 40cmx60cm (15.7x23.6inch), 45cmx75cm (18x30inch), 50x80cm (19.68x31.5inch) 3) Storis:1,2 cm (Storesni nei įprasti kilimėlio, kuris yra tik 0,6 cm) 4) Priekiniai Medžiaga: Aukštos kokybės minkštas flanelė 5) Atgal Medžiaga: Anti-slip gumos 6) Naudojimas: Prieškambario, miegamojo, svetainės kambarys, vonios kambarys, virtuvė, studijų, viešbutis, biuras. 7) Lengva Priežiūra: Lengva valyti ir skalbti mašinoje.Jokio blukimo.

Raukšlių Atsparus, nr. lyginimo reikia. 8) Pristatymas: Visos prekės yra vežamos per Jntprojektai.lt standartinis pristatymas greitas pristatymas.

Savybės

*Motina yra atspausdinta ant minkštos ir padoraus flanelė audiniai, kurios siūlo tikrai gerą ryšį. *Anti-slip gumos pagrindo padeda išlaikyti kilimėlio vietą ir išvengti nereikalingų avarijos. *Malonus ir profesionalus apdaila yra kruopščiai rūšiuojami kokybės kontrolės ir produkto patvarumą. * Lengva valyti ir skalbti mašinoje.Jokio blukimo.

Pristatymas

1) Mes laivą iš daiktų, per 48 valandas, kai mokėjimas bus atliktas. 2) Mes išsiųsti elementai per Jntprojektai.lt standartinis pristatymas ar epacket taptų saugesnis ir greitesnis pristatymas. 3) Jūs galite pamatyti stebėjimo informaciją tiesiogiai Jntprojektai.lt ar 17track svetainėje. 4) Mes tai lašas laivybos visų pozicijų mūsų parduotuvėje.

Atsiliepimai

1)Prašome pateikti 5 žvaigždžių atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktais. 2) Jei esate nepatenkinti mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Esame tikri, pasiūlyti tinkamą sprendimą.

Modelio Tipas dryžuotas
Storis 1.2 cm
Funkcija Anti-Slydimo
Modelis SPAUSDINTI
Modelio Numeris NA
Stilius Modernus
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Naudoti DURYS, GRINDŲ, Vonia
Priekiniai Medžiaga Flanelė
Prašymas prieškambario, gyvenamasis kambarys, Vonios kambarys, miegamasis, VIRTUVĖ, VIEŠBUTIS
Medžiaga Guma
Kilimų Pardavimo Baigė Kilimas (piece)
Dizainas RYTŲ
Specifikacija 40cmx60cm, 45cmx75cm, 50cmx80cm
Technics Mašina Padarė

Panašūs produktai