32pcs/set 3 In 1 Sandarinimo Įrankių Rinkinys Įrankių Silikono Hermetikas, Apdailos Priemonė Skiedinio Grandiklis Caulk Valiklis Nustatyti Mentele Valytuvas

€1.43

-30%

€2.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: grandiklis įrankis, grandiklis lipdukas, tešla grandiklis, pyragas grandiklis, automobilių stiklo lipdukas, anglies pluošto vinilo, automobilių vinilo įvyniojimas, antgalis langams atspalviu, ašmenys grandiklis, automobilių folija apvynioti.

Savybės:

1. Sandarinimo Įrankiai ir Nerūdijančio Plieno Grandiklis: Tai Tirštėti įrankis gali jums padėti taisyti spragą ir švarus likutinė klijai, kuris yra patogus ir gražus, Pagerinti Agglutinating Kokybę ir Estetinį Jausmą Paviršiaus.

2. Kelių dydžių: 14 skirtingų dydžių, gali lengvai patenkinti jūsų klijavimas poreikius ir suteikti gerą sandarinimo poveikį skirtingų sričių ir kampų.

3. Keičiamų 5 Silcone Pagalvėlės:Su Sandarinimo Priemones, buvo sukurta su neslidžia push-pull mygtuką, pakeiskite 5 silikono pagalvėlės, kurią norite

4. Patvarių medžiagų: ji buvo pagamintas iš Tvirtos Tirštėti Plastiko ir nerūdijančio plieno, Lengvai valomas, be eikvoti caulk; Ir jie yra daugkartinio naudojimo, su ilgu tarnavimo laiką.

5. Platus ir Garantijos: Ši sandarinimo priemones galima naudoti namuose, virtuvėje, vonios kambarys, bakas, langas, kriaukle bendro ir pan.

Aprašymas:

Tai ideali pagalbinė priemonė, tinka visiems uždarymo operacijų, todėl dažų lygesnė, užpildyti spragas tolygiai, tinka profesionaliam ir neprofesionaliam darbuotojų.

Techniniai duomenys:

Dėžutės dydis: 16.5*12*5.8 CM

Svoris: 0.32 KG

Medžiaga: nerūdijančio plieno, plastiko, silikono

Pakuotė:

32 vnt/set * Valytuvas įrankis (plastiko langelį)

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Naudojimas Namų Valymo
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Ranka
Modelio Numeris Sandarinimo Priemonė
Medžiaga Plastikiniai
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti

Panašūs produktai