Šalmas Bžūp Vyrai Moterys Apsauginiai Galvos Apdangalai Futbolo Vartininko Šalmas Sporto Regbio Scrum Bžūp Galvos Apsaugas Vartininkas Roller Skrybėlę

€7.70

-19%

€9.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: atviras šalmas, šalmas mt, šalmas retro, neatsiejama retro šalmas, magnetas derva, šalmas futbolas, vokietijos naujovė motociklo šalmas, vokiečių motociklų šalmai, motoroleriai, šalmo antveidis, kastking sharky 3 6000.

Šalmas Bžūp Vyrai Moterys Apsauginiai Galvos Apdangalai Futbolo Vartininko Šalmas Sporto Regbio Scrum Bžūp Galvos Apsaugas Vartininkas Roller Skrybėlę

Kulka Taškų: 1、Patogus ir lengvas šalmas bžūp maksimalią apsaugą.Unikalus akių dangtelis suteikia komfortą ir saugumą.

2、Skirtos minkštos ir patvarios medžiagos, patogus ir kvėpuojantis audinys, atsparus purvui, raukšles ir dilimui, leidžia jums laikyti galvą saugiai ir patogiai krūvio metu.

3、Reguliuojamas sandarumas: šalmas turi velcro prie smakro ir raišteliu gale už dydį, siekiant užtikrinti tinkamą tinka, net ir tada, kai norite kvėpuoti.

4、Labiausiai apsauginės: specialiai sukurta siekiant išvengti poveikio ant galvos ir sumažinti žaizdos ir sumušimai, padengtų srityje, padėti užtikrinti visišką apsaugą ir sumažinti tikimybę sunkių galvos traumų.

5、Keli naudoja: ne tik kelionėms dviračiais, futbolo vartininkai, regbio, beisbolo, ledo ritulio, riedučiais ir kitomis sporto, siekiant išvengti įpjovimų ir įbrėžimų.Taip pat tinka kaip dovana draugams, kolegoms, šeimai ar sau.

Parametras:

Pavadinimas: Galvos Apdangalai

Medžiaga: EVA, dirbtinio pluošto, kempinė

Dydis: M, L, XL

Spalva: Juoda

Svoris: apytiksl.95G

Lytis: Neutrali

Amžius: > 14 metų

Apsaugos dalis: galvą

Taikoma sportas: dviračių sportas, futbolas, vartininkas, futbolo, beisbolo, ledo ritulio, riedučiais ir kitų sporto šakų.

Sezonas: universalus

Savybės:

Du reguliuojamus būdais.

Atsparus purvui, raukšlių ir dilimui.

Patogus ir kvėpuojantis audinys.

Apsaugo galvą: sumažinti smūgiams ir spaudimui.

Produktų Sąrašas:

Šalmas dangtelis*1

• Visi daiktai bus išsiųsti per 2 darbo dienas po apmokėjimo ištrinamas.• Visi daiktai bus išsiųsti elektroniniu Paštu, kuri paprastai vyksta 15-35 dienų atvykti.• Tarptautinės laivybos ir reikalauja daugiau sudėtingų laivybos procedūras (pvz., abiejų šalių muitinės, tranzito stočių ir pan.), taip pat bus efektas daug veiksnių, pvz., atostogų, oro sąlygas ir pan., taigi ji tikriausiai užtrukti ilgiau laiko savo daiktus atvykti į galutinę paskirties vietą.Dėkojame už jūsų supratimą šiuo klausimu.• Importo muitų, pridėtinės vertės mokesčiai ir kiti mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šalies Pristatymo Laikas(Naudojant Post Oro Paštu)

Apmokėjimas :

• Priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT, Banko pavedimu , QIWI Piniginės, WebMoney , Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.• Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas nuo nutarties• Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

• Klientų atsiliepimai yra labai svarbus mums.• Palikite 1 minutę susisiekti su mumis PRIEŠ išvykdamas blogų atsiliepimų, mes išspręsti problemą teigiamai ir daryti viską, ką galime, kad esate patenkintas• jei yra problema su jūsų pirkti.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Mūsų darbo laikas :- 9:00-18:00 (GMT +8) pirmadienį-penktadienį - 8:30 iki 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd mūsų tarnyba nedirba sekmadieniais ir valstybinių švenčių dienomis (Kinija)atsiprašome už pavėluotą atsakymą per holidaysOur Misijų:1. Eksportuoti aukštos kokybės prekės iš rytų konkurencingą kainą jums.2. Dirbti su klientais, siekiant sukurti savo verslą .3. Siekiant padidinti mūsų tarptautinės pirkėjo, pelningumą ir konkurencingumą.Grįžk greičiau, ir aplankyti mus dar kartą!

Šalmo Medžiaga Carbonfiber
Šalmas Stilius Pusė Šalmas
Lytis Unisex
Spalva juoda
dydis M, L, XL
Medžiaga EVA, Dirbtinis pluoštas, Kempinė
Elemento Tipas Šalmai
Svoris 97
Pavadinimas Galvos apdangalai
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai