Intelligent Sensor Šiukšliadėžės Automatinė Atliekų Saugojimo Kibirą Su Dangčiu Namų Virtuvėje Šiukšlių, Šiukšlių Organizatorius Konteinerių Barelį

€15.66

-50%

€31.32

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: galite šiukšlių, lova smart, jutiklis šiukšlių, bin jutiklis, pet kilimas, maisto kompostinės, sumetami į šiukšlių konteinerį virtuvė, sumetami į šiukšlių konteinerį už kambarį, palieskite šiukšliadėžės, virtuvės sumetami į šiukšlių konteinerį.

Intelligent Sensor Šiukšliadėžės Mechaninė Namų Su Dangčiu, Gyvenamasis Kambarys, Virtuvė, Kūrybos Klasifikaciją, Elektros Šiukšliadėžės

Aprašymas: 1. 100% Nemokama Rankas: Built-in infraraudonųjų spindulių judesio jutiklis, automatiškai greitai atidaryti ir uždaryti dangtį tyliai po 5 sekundžių.Jūsų rankos švarios ir toli nuo šiukšlių.

2. Nuimamas Pamušalas Žiedas: šiukšlių maišelis yra tvirtai pritvirtintas, ir išvaizdą, yra švari ir tvarkinga, siekiant užkirsti kelią maišą nuo žuvo.

3. 5 Protingas Būdų, kaip Atidarykite Dangtelį: 1. Ne-susisiekite su infraraudonųjų spindulių jutiklis-automatiškai atidaryti dangtį juda jūsų rankos ar kelio sąnario 30 cm stebėjimo srityje. 2. Vibracijos jutiklis-automatiškai, atidarykite dangtelį, bakstelėkite šiukšliadėžės. 3. Bakstelėkite jutiklis-automatiškai atidaryti dangtį, bakstelėję dangteliu. 4. Paspauskite "open" mygtuką, norėdami atidaryti jį ilgą laiką. 5. Atidarykite dangtelį ir išjunkite maitinimą.

4. USB Įkrovimo: Įrengtas su USB ir 1200mAh " ličio baterijos, jūs galite lengvai mokestis šiukšliadėžės, o ne skirti laiko baterija.

5. Lengviau ir Patogiau: Built-in šiukšlių maišelis laikymui lauke apačioje, lengva pakeisti šiukšlių maišai, tinka dauguma standartinių šiukšlių maišai.

6. Kelią Savitą Kvapą Nuotėkio: Žmogiškas dizainą, tvirtai uždarykite dangtį, siekiant užkirsti kelią savitą kvapą nuotėkio.Built-in saugojimo rezervuarus galima užpildyti prieskoniai pašalinti kvapus.Viršų padengti mūsų šiukšliadėžės gali būti atskirti paprasta nuimti, ir kūno dalis galima valyti higienos.

7. IPX6 Vandeniui: USB prievadas yra surenkama su vandeniui guminį dangtelį, ir visą šiukšliadėžės yra splash proof.

8. Uždarykite Dangtį, Saugiai ir Ramiai: 5 sekundžių uždelsimo indukcijos technologija, uždarymo dangtį, galima išvengti bet kokių nereikalingų angos, skirtos vaikams, naminiams ar vaikščioti.Uždarykite dangtį ir nesijaudinkite dėl savo vaikų ar augintiniai, susižeidžia.

9. Naudojimas: talpa yra apie 4.3 galonų/16 litrų, kurios gali būti naudojamos namuose, miegamieji, vonios kambariai, virtuvės, gyvenamųjų patalpų, restoranų, biurų, nagų salonai, kirpyklos ir pan.

Specifikacija:

Pavadinimas: Smart Šiukšliadėžės

Aptikimo Atstumas: apie 6-30cm/ 2.36*11.81 į

Medžiaga: ABS+PP polipropilenas+elektroniniai komponentai

Indukcijos Metu: 0.3 s

Talpa: apie 16L

Spalva: balta/rožinė/mėlyna

Duomenų Eilutė: USB

Dydis: apie 33.5*26.5*18.5 cm/ 13.18*10.43*7.28 į (aukštis*ilgis*plotis)

Pakuotės Dydis: apie 37*26*20cm/ 14.56*10.24*7.87 į

Naudojimas/Atsargumo Priemonės:

1.Įjungti ir Išjungti: Paspauskite ir palaikykite (atidarymo/uždarymo) mygtuką 2 sekundes, kad įjungtumėte ir tada paspauskite ir palaikykite dvi sekundes, kad išjungtumėte.

2.Rankiniu būdu, paspauskite uždaryti ir atidaryti dangtelį ir paspauskite (atidarymo/uždarymo) mygtuką vieną kartą, norėdami atidaryti dangtelį (dangtelio nebus automatiškai uždaromas po rankinis atidarymas) ir dar kartą paspauskite, norėdami uždaryti dangtelį.

3.Šis produktas turi veikti atidarius dangtelį indukcijos sukelti režimu.Pareikšti bet kuris daiktas ar ranka arti protingas infraraudonųjų spindulių jutikliai, plotas produkto (pvz., objektą arba ranka, lieka stebėjimo srityje, dangtis ir toliau bus atidaryti), ar besisiejančiais bet pozicija barelį, kad produktas vibruoti,dangtis bus automatiškai atidarytas ir po 4 sekundžių, dangtis bus automatiškai uždaryti.

4.Įkrovimo Versija: įkrovimo versija yra aprūpintas USB-nuolatinės SROVĖS įkrovimo lizdas gale.Prašome naudoti 5V maitinimo adapteris įkrovimo.Apmokėjimo valstybės, įkrovimo indikatorius švies raudonai, ir kai ji yra pilnai įkrauta, ji švies žaliai.Jei jūs nenaudokite produkto ilgą laiką, prašom ilgai paspauskite išjungimo mygtuką įdėti į produktą išjungimo būsenos!

Šiltas Priminimas: negalima skalauti dangčio tiesiogiai su vandeniu.Viduje padengti šio produkto yra elektroninis produktas, kurio sudėtyje tikslūs elektroniniai komponentai.Prašome ne plaukite tiesiogiai vandeniu, kad nepažeistumėte vidinių grandinių arba trumpojo jungimo.

Pakavimo Sąrašas:

1*Šiukšliadėžės

1*USB Duomenų Kabelis

1*Instrukcija

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Produktas Pasižymi:

1. Apie Atsiliepimą:

1.1 Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

1.2 Atsiliepimai mums labai svarbi, Todėl prašome susisiekti su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti geriausias paslaugas klientams.

Struktūra Nuolatinis
Stilius Indukcijos Tipas
Talpa apie 4.3 galonų/16 litrų
dydis about 33.5*26.5*18.5cm/ 13.18*10.43*7.28in (height*length*width)
Formos Aikštė
Modelio Numeris "Smart Jutiklių Šiukšliadėžės
Parama Drop Laivyba/ Didmeninės
Kilmės KN(Kilmės)
Pavadinimas Smart Šiukšliadėžės
Tipas Indukcijos Tipas
Spalva Balta/Rožinė/Mėlyna
Medžiaga ABS, ABS+PP polipropilenas+elektroniniai komponentai
Indukcijos Metu 0.3 s
Funkcija Įžuvinti, Eco-Friendly
Aptikimo atstumas apie 6-30cm/ 2.36*11.81 į
Yra Protingas Prietaisas Taip

Panašūs produktai