2 In 1 Gitara Rankinėje Didelis Gitara Rankinėje Ir Vienas Mažas Leopardas Makiažas Maišelį Rinkinys Corss-boday Maišelį Ir Cheetah Sholder Maišelį DOM1735

€20.29

-22%

€26.35

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: krepšys prabangos dizaino moterų rankinės, prabangių projektuotojo rankinės kl, piniginės, krepšys moterims, sac, lv piniginės, pagalvių rinkinys moterims, krepšys, piniginė, honda civic solenoido, durų makiažas maišelį.

Prekės NR.

DOM1735

Prekės Pavadinimas.

Dirbtiniais odos 2 in 1 gitara piniginės

Medžiaga

PU Dirbtiniais odos

dydis

didelis:13"*5.5"*11.2" ; mažas:8"*4"*6"

Modelis

Kaip parodyti

Nustatyta, kad 2010 metų,DOMIL ĮMONĖS yra skirta tiekėjas, kuris siūlo aukštos kokybės produktai už priimtiną kainą .mes taip pat teikiame didmeninės & OEM & ODM paslaugas, siekiant užtikrinti, kad jūsų verslas bus pasirūpinta .Tiesiogiai gamyba & importui iš kinijos ir Vietnamo, iki šiol su tarnyba Hefėjus Kinija(netoliese Zhejiang ) , šendženas

(pietų kinija) haiphong Vietnamas.taip pat su lengva operacija & platų produktų asortimentą (moterims ir vaikams , namams ir gyvenimo pan kasdien boutique) .mes skirti teikti kompleksines paslaugas, siekiant padėti jums setup ir augti jūsų verslui iš čia .

Mes siekiame dirbti su parduotuvės savininkas , parduotuvės savininkas ir internetinės savininkas , "amazon" pardavėjo ir naujo prekės ženklo savininkas su mažiausią kainą , pasirinktinai nuo durų iki durų laivybos paslaugas, per tarptautinius express arba jūra pasieks jūsų poreikius už mažiausią kainą, arba sparčiausiai siuntą .Operacinės kelis sandėliavimo patalpos su platų produktų asortimentą, naudojame pažangią sandėliavimo sistemos & CRM programinę įrangą, siekiant užtikrinti, kad visi užsakymai yra tvarkomi efektyviai konkuruoti greitas e-komercijos aplinkoje.Taip pat galite mėgautis puikus aptarnavimas po pardavimo iš mūsų klientų aptarnavimo komanda, atsakyti į visus jūsų klausimus.

1. Laikas mėginius ir gamybos?

-1-7days pavyzdžių padaryti,Productionaround 2-3 weeksafter patvirtinti mokėjimą.

2.Kas yra laivybos metodą?

-Už mažmeninės prekybos užsakymą ,mes išsiųsti juos yun express , per 21kgs per FedEx.ir didelis užsakymą ,mes išsiųsime juos jūra , ll jų durų iki durų " paslaugas , tačiau withoutincluding importuojančios mokesčių.

3.Kokia jūsų mokėjimo terminai?

-T/T&PayPal

žinoma, jūs galite mokėti ali svetainėje .

4.Kas yra jūsų MOQ (mažiausias užsakymo kiekis)?

- nėra MOQ,mes siūlome 1pc ,2vnt ,5vnt ,10vnt ,25pcs ir kt .

- Už individualų užsakymą , mums reikia 100-500pcs deponds produktus .

5.Jums pateikti individualų paslauga?

-Taip,OEM & ODMare sveiki atvykę!

6.Ar turite gamyklos?

-Taip, mes gaminame krepšiai, taip pat tiesiogiai kūrimo ir apsirūpinimo už stiklinės ir pan elementus .

7.Kaip patvirtinti, jei produktas yra tai, ką aš noriu?

-mes galime pasiūlyti 1-3 turas pavyzdžio patvirtinimo

8. kas yra jūsų tikslinis klientas ?ir galiu sumaišykite daug daiktų kartu ?

- parduotuvės savininkas , parduotuvės savininkas , "amazon" pardavėjo ir naujo prekės ženklo savininkas .jūs galite maišyti užsakymo

9. Ar turite lašas laivybos paslaugas ?

Taip ,ir tai yra visiškai nemokamas paslaugas, ir specialiųjų ugdymosi poreikių, gali būti ir papildomų išlaidų, pavyzdžiui, išsiųsti HI & AK , ar monograma ed paslaugas .Royal lašas laivybos klientai turės iki 20% nuolaida mažiau nei mūsų išvardytų kainą .

10. Kaip aš galiu pradėti lašas laivybos paslaugas ?

Galite kopijuoti savo nuotraukas ir desciption į savo pusę ,ir jūs presale juos į jūsų svetainę ,tada jums vieta užsakymą mūsų svetainėje ,ir mes padaryti dropshipping bet paprašė adresą .per 5 adresas ir daugiau ,ir mes grąžinsime iki 20% nuolaida nuolaida jūsų paslaugoms .

Pristatymas

1. "FedEx" / YUNexpress yra numatytasis Nemokamas Pristatymas Metodai.Sekimo Numeriu galima vieną kartą išvežti.

Mažiau nei 12.50 kg per yunexpress , & per 21kgs , per FedEx .

2. Tarptautinis pristatymas gali turėti įtakos šventės, renginiai ir kitas neaiškumų

Per Kinijos švenčių metu, pavyzdžiui CNY Šventė, valstybės Diena ir t.t., kad siunta gali būti šiek tiek vėluoja, skirkite laiko apsvarstyti prieš pateikdamas užsakymą.

1. Per 21kgs ,mes tikriausiai siųsti "FedEx" TY , mažiau, nei ji ,mes padarysime yunexpress ar extrashipping išlaidos gali būti reikalaujama,

2. Jei pavedimas labai didelis kiekis , mes galime pasiūlyti durų iki durų jūra, laivybos paslaugas , laivybos laikas iki jūros yra apie 28-35 dienų ,tačiau jis galėtų sutaupyti daug dėl siuntimo išlaidų , dėl išsamesnės informacijos ,prašome patikrinti mūsų pardavimai .

Apmokėjimas Ir Pareigas

1.Mes priimame sumokėta Jntprojektai.lt ,PayPal, T/T) mokėjimo metodus.

2. Prašome atlikti mokėjimą per 2 dienas po to, kai jūs pateiktas užsakymas, arba produktus galite užsisakyti gali būti išparduota.

3. Vartotojo pareigas, vietos mokesčiai ir rinkliavos turi būti neįtraukti į elementus, kainų ar pristatymo mokesčio.Bet mes laisvai pasiūlyti pirkėjams reikalingų dokumentų padėti.Jei yra bet kokia kaina, pirkėjai padengia jį.

PREK.KOD & Pristatymo datą

1. Jei savo užsakymą svoris yra per 21kgs ( JAV ir Kanada ) ,gausite nemokamas pristatymas per FedEx , mažiau, nei ji mums gali naudoti yunexpress arba papildomos siuntimo išlaidos

Apdaila Nėra
Kilmės KN(Kilmės)
Proga Universalus
Modelio Tipas Kietas
Stilius Mados
Modelio Numeris DOM1735
Formos Atsitiktinis Tote
Rankenų/Dirželiai Nėra
Pamušalas Nėra
Išorinis Nėra
Prekės Pavadinimas MRIGHT
Lytis Moteris
Rūšių maišelius Top-Rankena Krepšiai
Rankinės Tipas Entire
Uždaryti Tipas Atvira
Interjeras Ne Kišenėje
Elemento Tipas Rankinės
Pagrindinė Medžiaga PU
Kietumas Minkštas

Panašūs produktai