Automobilių Underglow Lankstus Šviesos Juostelės LED Underbody Žibintai Nuotolinis /APP Kontrolės Automobilį Led Neon Light RGB Dekoratyvinis Atmosfera Lempos

€23.49

-19%

€29.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: namo remontas, 12v led juostos, neoninis ženklas transformatorius, underglow, led rgb, pritemdomi led juostos, led juostelės samsung tv, led underglow, meno neoninis ženklas, led rgb juostos.

mes fabrikas

Automobilių Underglow Lankstus Šviesos Juostelės LED Underbody Žibintai Nuotolinis /APP Kontrolės Automobilį Led Neon Light RGB Dekoratyvinis Atmosfera Lempos

Specifikacija:

Įtampa: 12V

Išėjimo Galia: 10W

Medžiaga: led

Dydis optinal:

90*120cm

2 x LED ŠVIESOS JUOSTELĖS(90CM/35")

2 x LED ŠVIESOS JUOSTELĖS(120CM/47")

60*90cm

2 x LED ŠVIESOS JUOSTELĖS(90CM/35")

2 x LED ŠVIESOS JUOSTELĖS(60CM/24")

Savybės:

1.GARSO ACTIVE - LED pagal automobilio švytėjimas sistema yra įrengta garso jutiklių, kurie leidžia LED žibintai, sinchronizuotas su muzikos ritmą.LED muzika, šviesos juostelė taip mušti ir reguliuoja mirksi, kad tilptų stiprumo garsą.

2.MUZIKOS APDAILOS - Kit sukurta siekiant būti paprasta, tačiau taip pat suteikia elegancijos automobilyje važiuojant naktį arba mėgautis muzika.Ir todėl, kad jis yra garso jutiklis, pagal automobilio švytėjimas sistema sinchronizuoti su muzika, ritmas.

3.PREMIUM KOKYBĖ - Tai gali būti sulenkta, sulenkite, žaizdos ir pritvirtinami lengvai, puikiai tinka pagal ratų arkų, aplink priekinės grotelės, pagal snukio šulinius, kamieno, palei brūkšnys ir kt.

4.ĮVAIRIŲ SPALVŲ - LED pagal automobilio švytėjimas sistema gamina įvairių spalvų, kurios yra Mėlyna, Žalia, Violetinė, Raudona, Žalsvai, Baltos ir Geltonos.Pagal automobilio švytėjimas sistema taip pat penkiolika(15) spalvos, mirksėjimo režimais, puikiai tinka sinchronizavimas su beat muzikos.

5.RYŠKIOS SPALVOS - LED pagal automobilio švytėjimas sistemos šviečia, spalvingas spalvų duoti stilingai apsvaiginimo išvaizdą į sritis, kuriose galite įdėti juos.Nors jie tikrai ryškus, jie didele galia, užsklandos, todėl jūs neturite jaudintis, energijos vartojimo.

Pastaba:

-Nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio.Tikrasis produktas turi viršenybę.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausias rūpestis.

-Prašome susisiekti su mumis geriau išspręsti bet kokį klausimą, prieš paliekant bet kokį neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.

-Ačiū!

Apie atsiliepimą

Mieli draugai,

*Jei jūs patenkinti mūsų paslaugos ir pristatymas,pls mums 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų.Jei tai patogu,tikiuosi pamatyti jūsų nuotraukas su savo atsiliepimą.Būsime labai dėkingi.

*Jei esate nepatenkinti su produktu,pls susisiekti su mumis prieš jums palikti mums neigiamų atsiliepimų.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.

Ačiū.

Automobilių Šviesos 2 automobilių underglow
Prekės Svoris 0.6kg
Medžiagos Tipas LED
Specialios Funkcijos RGB kelių spalvų Efektas "PASIDARYK pats"
Tinkamas Universalus visus automobilius
Sertifikavimo Nėra
Kilmės KN(Kilmės)
Produkto Pavadinimas Automobilių underglow šviesos
Modelio Pavadinimas 210model
Automobilių Šviesos 1 Automobilių Šviesos
dydis 60cm
Įtampa 12V
Įdiegti Underbody Sistemos / automobilių važiuoklės
Automobilio Modelis visi Automobilių
Elemento Tipas Atmosfera Lempos
Automobilių Šviesos 4 Automobilio LED Šviesos
Automobilių Šviesos 3 automobilių underbody žibintai

Panašūs produktai