Lengva tolimojo Threader U Tipo tolimojo Valtis Threader Daugiafunkcinis Dokas Valtis Kablys Teleskopinis Žvejybos Reikmenys

€10.28

-40%

€17.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žvejybos replės pesca, ballerina žaislas, meilė pesca, custom lėlės, kablys pavasario, lego u valtis, žvejyba, žvejybos dėžės, modelis u valtis, religio u valtis, hamecon.

Lengva tolimojo Threader Valtis Kablys - WindRider strėlės ilginimas Valtis Kablys - Multi-Purpose Doko, Kablys Lengva tolimojo Threader Jūsų Namuose ir Lauke

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Spalva:kaip parodyta paveikslėlyje

svoris:

Vieną galvą: 130g

Vieną rinkinį: 350g

dydis:

Ilgiausiai: 140cm

Trumpiausią: 40cm

Pakuotės dydis: 12.5*22.52*3.5 cm

Naujas Upgrade - unikalus montavimo daro pririšti prie švartavimosi plūduro paprasta ir saugi operacija.Palyginti su tradiciniais valtis kabliukų, Tai užtikrina puikų funkcionalumą, kai prisišvartuoti.Jis pašalina riziką vyksta už borto, kai švartavimo valtis ir jums nebereikės už pagalbą, kai pastatymo.

Greitai ir Lengvai ir Lanksti - Tai sriegiu virvę efektyviai, greitai ir lengvai.Kaip lanksti ranka, kad turite, tai gali būti pratęstas iš savo pasiekti!

Kaip Naudoti - turi sriegiu montavimo montuoti ant tradicinių valčių rankena.Jūs galite tiesiog stumti per žiedo plūduro, tada, kai vartai užsidaro ant kablio ir yra traukiamas atgal virvę ant kablio bus patraukti žiedas leidžia būti traukiamas į save.

Įvairias Programas - ir gyvenime, yra daug vietų, kurios gali būti taikomos!Kaklaraištis fiksuotojo stiebai ir lapai plotai; kaklaraištį apykaklės augintiniai; švartuotis laivams; Susiejimas sūpynės, sukurti clothesline, susiejimas hamakas ir kitų sudėtingų ir pavojingų veiksmai gali padėti jums pasiekti savo tikslus veiksmingai ir aukštos kokybės!

Praktiškas Sprendimas - Yra ten daug tokių akimirkų gyvenime?Yra daug mirę dėmės, kurias sunku pasiekti, pavyzdžiui, vanduo, medžiai, namai, baldai kampai!Jei norite rasti greitai ir praktiškas sprendimas, galite išbandyti šį!

pakavimo sąrašas:

Produktas *1

Prekės Pavadinimas Hokerbat
Pakuotė Byla
Tipas Lengva tolimojo Threader
Prašymas Valtis Kablys
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Santechnikos darbai
Kilmės KN(Kilmės)
dydis 12.5*22.52*3.5cm

Panašūs produktai