Multi-Nustatyti Pagrindines Voleliu, Teptuku Šoniniai Šepečiai Filtras IRobot Roomba 645 655 677 už IRobot Roomba Priedai Atsarginės Dalys

€18.05

-16%

€21.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rombas, module roomba, roomba, roomba i5, i7 irobot, irobot, aš robotas roomba, irobot roomba 976, irobot roomba, roomba s9.

Pavadinimas: Dulkių siurblys priedai

Spragilas brush & šerių šepetys: Regulary pakeisti Roomba lanksti spragilas brush & šerių šepetys teigia, Roomba ' s valymo našumą ir sumažina baterija nutekėjimo.

Valymo priemonės: šepečiai Švarus užtikrinti optimalų valymo veiklos rezultatus.Patogus valymo priemonė skaidres per savo roboto šerių šepetys greitai ir lengvai pašalinti plaukų ir šiukšles.

Filtrai & šoniniai šepečiai: novatoriška šoninis šepetys pasiekia giliai į kampus ir kraštus, kad pašalinti daugiau purvo, dulkių ir nuolaužų.Hepa filtras teigia Roomba ' s valymo rezultatus mažinant infiltracija dulkių, žiedadulkių ir kitų alergenų.Filtrai ir šoniniai šepetėliai yra lengva matyti ir pasiekti, todėl gali užfiksuoti juos ir išjungti, su minimaliomis pastangomis.

Spalva: mėlyna + juoda + balta

Medžiaga: plastikas

Pakuotės Turinys:

3 rinkiniai x pagrindinių šepetėliai

6 x filtrai

6 x šoniniai šepetėliai

1 x atsuktuvas

2 x valymo priemonės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Modelio Numeris Dulkių siurblių priedai
Vakuuminis Dalis Tipas Filtrai
Kilmės KN(Kilmės)
Pavadinimas Dulkių siurblių priedai
Prekės Pavadinimas Cikuso
Galia (W) 45W
Medžiaga Plastikiniai
Sertifikavimo CE
Įtampa (V) 220V
Funkcija Šlapias ir Sausas
Baterijos Veikimo Trukmė Nėra
Tipas Dulkių Siurblių Dalys
Spalva juoda juoda balta
Dulkių dalių tipas Šepetys

Panašūs produktai