1 Pora Automobilio Galinio Vaizdo Veidrodžio Šildymo Modifikuotų Plataus Kampo Atbulinės Eigos Objektyvas Tesla Model 3 2 Spalvos

€16.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mazda veidrodis, galinio vaizdo veidrodėlis, audi saulės pavėsyje, šilumos veidrodis, swift lempos veidrodis, tesla, harman kardon tweeter, galinio vaizdo veidrodėlis, bžūp tesla, model3 veidrodis.

Savybės:

Tinka Tesla modelis 3

Techniniai duomenys:

Spalva: Mėlyna Balta

Pakuotė:

1 pora*Įprasta balta objektyvas Arba 1 Pora Anti-glare blue objektyvo

Pastabos:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome leisti 1-3cm nuokrypis.Ačiū!

Pirkti:

Prieš perkant produktą, prašome gauti kuo daugiau informacijos, kad būtų išvengta nereikalingų ginčų ir nuostolių, patirtų dėl pirkimo klaidas.Jei turite klausimų, kreipkitės į klientų aptarnavimo tarnybą.

Apmokėjimas:

Mes priimame visais mokėjimo būdais, išvardytais Jntprojektai.lt

Pristatymas:

Dauguma pakuočių bus išsiųsti per Jntprojektai.lt oficialaus pristatymo būdą.Mes nesame atsakingi už pristatymo laiką.Ji paprastai trunka 10-25 darbo dienas pasiekti JAV ir ES šalyse; 20 iki 60 dienų nuo likusio pasaulio.Mes nesame atsakingi už bet kokios pridėtinės vertės mokesčio ar muito mokesčius.

Grįžti:

Jei gaunate naftos žalą ar neteisingą versiją, prašome, kreipkitės į klientų aptarnavimo tarnybą metu, mes sprendžiame šias problemas jums vengti ginčų, ar palikti neigiamą atsiliepimą.Mes vertiname mūsų klientų ir mūsų grįžtamojo ryšio informacija.Jei mes ignoruoti jūsų informacijos ar negalima išspręsti jūsų problemą, mes galime pateikti ginčą, Jeigu paketas yra dar negavo po 45 dienų, prašome susisiekti su mumis ir mes susisieksime su atstovas.Jei negavote grąžinti po

Prekės Skersmuo 0inch
Elemento Ilgio 0inch
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Aukštis 0inch
Elemento Tipas Veidrodis & Apima
Elemento Plotis 0inch
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Prekės Svoris 0kg

Panašūs produktai