Derva Sodo Gnome Statula Namų Dekoro Kūrybos Dinozaurų Valgyti Nykštukai Statulėlės Kambarį Lauko Kiemas Puošyba, Dekoravimas

€10.10

-59%

€25.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: karinės sodo skulptūros, sculptur, "pasidaryk pats" hoverboard, krūtinė gyvūnų apdaila, skulptūrų sodas, pelėda porceliano figūrėlės, dekoratyvinės figūrėlės pelėda, sodo nykštukas, gyvūnų spausdinti boutiqu, panda dekoro sodas.

Savybės:

1. Kiekvienas Sodo Gnome Statula yra rankomis dažyti sodrių spalvų, ir kaip kiekvieną dalimis, yra ilgalaikis dervos ir rankomis dažyti su UV atspariais dažais, todėl tvirtas ir ilgalaikis.

2. Puikiai, kaip sodas, dekoras, tinka sodas, medžiai, gėlės, darželis, tvoros, alėjos.Augalų tai žavus sodo statula, bet ir pridėti įdomus jūsų kiemo, sodo, ar kieme.

3. Sodo Gnome Figūrėlės yra viena iš geriausių dovanų galite duoti.Puikus sodo dovana jūsų šeimai ir draugams Kalėdų ,Padėkos, Gimtadieniai,Motinos Diena ir Housewarming.

4. Padaryta patvarus derva, Figūrėlės oudoor gali atlaikyti saulėtų dienų, lietinga naktis, ir mažų snieguotas dienas ištisus metus.

Medžiaga Derva
Regioninės Funkcija Europa
Temos Gyvūnų
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai