Clakllie Trumpas Kraštų Beisbolo Kepuraitę Velvetas 5 Skydelis Stovykla " Trucker Bžūp Skydelis Hip-Hop Harajuku Žiemos Trumpas, Billas Saulės Skrybėlę

€11.10

-14%

€13.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ūkininko skrybėlę, kraštų bžūp, Automobilio Saulės Skydelis, velvetas skrybėlę, moteris, skydelis, bass pro shop bžūp, 5 skydelis stovykla bžūp, ax bžūp, suede 5 skydelio dangtelis, velvetas snapback.

5 Skydelis Trumpas, Billas Trucker Dangtelis:

Meistriškai su Minkštas Velvetas, patvarus ir patogus.Klasikinis pagrindinius dizaino ir derliaus velvetas "outlook".Sujungia su paprasta ir stilingas, kad jums išsiskirti iš visų kitų, kur jums eiti.Labai tiktų pavasarį, vasarą, rudenį ir žiemą dėvėti.

Unisex Dizaino / Puikus Dauguma Vyrų ir Moterų

Vienas dydis tinka visiems, yra reguliuojamas plastikinio snapback sagties uždarymo pusėje, tinkami daugumai galvos perimetras tarp 22.04-23.62 cm / 56-60 cm Kadangi ji yra plokščia, matavimo, klaidos 1-2 cm įvyks.Prašome suprasti.

Unikalūs

Sujungti su 5-karūna skyde dizaino, minkštas velvetas stilių, sukurti retro funkcine prasme.Trumpas kraštų yra šiek tiek trumpesnis nei reguliariai skrybėlę, bus ne blokuoti tiek daug matyti.Minkštas kraštų yra plonas laidas gali nustatyti formos skrybėlę, taip pat gali nusimesti, tuo bus.

Nedėkite savo Trumpą Kraštų Skrybėlę toli tik dar Žiemą yra taip pat puikus sezonas, kad dėvėti juos.

Puikus papuošalas jūsų drabužius ir atspindi mados laisvalaikio drabužiai stilius.Įvairių spalvų, kad atitiktų jūsų nuotaiką bei veiklą.Tai geriausia dovana Gimtadienio/ Jubiliejų/ Valentino Diena/ Padėkos/ Kalėdų/ Naujųjų Metų.Ar, atsižvelgiant lauko veikla, pavyzdžiui, žygiai, slidinėjimas.Jį galima priderinti prie jūsų stiliaus ir aprangos.

Dėmesio!

Tikrasis spalva gali skirtis, priklausomai nuo veiklos KOMPIUTERIO darbalaukį. (Pilka violetinė su balta, kad dominuoja spalvos.Pilka spalva yra rausva atspalviu.)

100% GARANTIJA

Jūsų pirkimas bus garantuojama, kad gauti pinigus atgal, jei prekės gautos su bet kokiu defektu, pinigai bus grąžinti per 30 dienų.

Kilmės KN(Kilmės)
Taikoma Scena Atsitiktinis
Stilius Atsitiktinis
Modelio Tipas Kietas
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Taikoma Sezonas Keturis Sezonus
Funkcija Daugiafunkcį
Medžiaga MEDVILNĖS
Modelio Numeris GD28
Lytis VYRAI
Elemento Tipas Skydeliai

Panašūs produktai