Kongten Mbrush Mini Spausdintuvą, "Bluetooth" Mobiliojo Spalvos Mini Nešiojamą Spausdintuvą Portable Wifi Spausdintuvai PrinCube Nešiojamą Rašalinis Spausdintuvas

€53.71

-45%

€97.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: terminis etikečių spausdintuvas, lithum, mbrush spausdintuvą, portabl spausdintuvą, keychain mini, dtf, brolis spausdintuvą, spalvotas lazerinis spausdintuvas, uv spausdinimo, kišeninis spausdintuvas.

Kongten Mbrush Mini Spausdintuvą, "Bluetooth" Mobiliojo Spalvos Mini Nešiojamą Spausdintuvą Portable Wifi Spausdintuvai PrinCube Nešiojamą Rašalinis Spausdintuvas

1, Apie rašalo kasetė: pradinis paketas ateina su viena standartinės rašalo kasetė, kurios gali būti naudojamos 3000 kartų, spausdinti iki 415 pilna puslapių popieriaus (A4), paprastai pakankamai metų kasdienio naudojimo.Po to paleisti, galite naudoti "62XL" pakeitimo rašalo kasetę .Mes taip pat turime papildomų rašalo kasečių rinkinys, skirtas jums pasirinkti: standartinės rašalo kasetė paketas: išskyrus popieriaus, jį galima plauti.

2, Apie kalbos: nesijaudinkite apie kalbos apribojimai.Spausdintuvo galima prijungti su jūsų įrenginiu per wifi ar usb, po sėkmingai prijungti, tai gali sinchronizuoti telefono kalba galite custom print turinį ir spalvos ant jūsų prietaiso.

3, Apie spausdinimo matmenys: maksimalus spausdinimo aukštis yra 14.29 mm/0.5625 colių.Už vieną bilietą, jis gali spausdinti 1.3 m/4.26 pėdų ilgio.Multi-line spausdinimo režimu, jis gali spausdinti iki 3m/9.8 kojų.

4, Apie baterija: Baterijos talpa 900 mAh, 6 valandų nepertraukiamo darbo laikas, iki 1 metų budėjimo laikas.Visiškai įkrovimo trukmė paprastai reikia 2 valandas.

5, Apie tinkamumo vartoti terminas rašalas: 18 mėnesių po naudojimo, prašome laikyti jį tinkamai.

6, Veikia ant bet kokios medžiagos: popieriaus, metalo, stiklo, plastiko ar drabužių...grubus, kreivų ir nelygaus paviršiaus. (išskyrus popieriaus, kitų meterial reikia nuolat rašalo arba optikos agentas ilgai)

Mbrush yra galutinis delniniai, nešiojami spausdintuvą.Tai itin lengvas, telpa į delną ir leidžia jums sukurti greitas, ryškus, spalvotas spausdinimas visur.Ji veikia per "Wi-Fi" naudodami savo telefoną, lengvai įkelti bet kokio teksto, vaizdo ar dizaino ir akimirksniu spausdinti ant beveik bet kokio objekto, arba paviršiaus vienu mygtuko paspaudimu.Spausdinti niekad nebuvo mobiliųjų ir patogiau.

Tai neįtikėtinai lengvas, spalvotas spausdintuvas yra nešiojamas pakankamai imtis galia rašalinis spausdinimas eiti bet kur, kur jūs norite.Tai spalvų rašalinis suasmenina paprasti objektai, daro pranešimus, kurie išsiskiria ir yra puikus įrankis, meno ir amatų.Tai puikus verslo kelionių, renginių, meno, ir pramogos.

Komplektą Sudaro:

jei pasirinksite "standartinės spausdintuvo rinkinys", jums bus gauti,

1* Spausdintuvas

1* spalvoto rašalo kasetė

1* USB kabelis

1* Naudotojo Vadovas

Jei jūs pasirinkite "Pridėti 5 rašalo kasetės', jums bus gauti,

1 nustatytos standartinės spausdintuvo rinkinys

5 papildomų cololr rašalo kasetės

Jei jūs choos į "6 rašalo tik",jums bus gauti tik 6 vnt spalvų rašalo kasetė, NR. SPAUSDINTUVĄ.

Mokėjimo

Mokėjimas turėtų būti gautas per 3 dienas aukcionų uždaryti.

Sąlyginio deponavimo yra mūsų geriau mokėjimo metodą.Jei už didelį užsakymą, taip pat galime priimti TT per Banko ir Western Union.Prašome peržiūrėti mūsų įmonės svetainėje ir susisiekite su mumis gamyklos tiesioginio pardavimo didmeninės kainos.

Pristatymas

Dauguma iš mūsų pasiūlymų yra skatinamas nemokamas pristatymas (pasirinktose šalyse) daugelis pašto paslaugų, tokių kaip HK post/China post/Singapore Post/Netherland Paštu, paprastai prekėms, kurios yra pagal 2KG bus išsiųsti Kinija po Oro pašto visoms prekėms be baterijų.Už prekes su baterijomis, paprastai mes naudojame Netherland Paštu arba Singapore Post priklauso nuo skirtingų šalių.Prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymą, jei jums reikia prekių skubiai.

Pristatymo paprastai imtis 15-45 dienų atvykti į paskirties vietą.Tačiau dėl kai kurių Pietų Amerikos šalių, kartais reikės daugiau nei 60 dienų, prašome jį suprasti.

RMA Politikos

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

3. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų GO#.

4. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Jntprojektai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Atsiliepimai

Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ gavęs mokėjimą.Prašome nedvejodami palikti neigiamų atsiliepimų tiesiogiai ir prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su item, gavus jį.

Sąsajos Tipas USB
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti label maker
Medžiagos Tipas Atskiras Toneriai
Dot Matrix Printer Tipas Universalus bilietų spausdintuvas
Prekės Pavadinimas TodasImpresoras
Vidinė Atmintis Nėra
Palaiko Tinklo Spausdinti Belaidžio
Modelio Numeris mini spausdintuvą
Įtampa 100-240V
Spalva Spausdinimo Greitis 10S
Suderinama Sistema Android/iOS/Windows/Mac OS/Linux
Vieną Kartą Spausdinti Aukštis 14.3 mm
Budėjimo Laikas 1 Metai
Spausdintuvo Dydis 7.2 * 5.1 * 6.8 cm/ 2.8 * 2 * 2.7 į
Po Pardavimo Paslaugos Parduotuvė Trys Garantijos
Spausdinimo Greitis 30ppm
Įkrovimo laikas 2 Valandos
Spausdintuvo Svoris 110g/ 3.9 oz
Darbo Laikas 6 Valandos
Tipas rašalinis spausdintuvas
dydis 7.2 * 5.1 * 6.8cm
Maksimalus Popieriaus Dydis A4
Dvipusis Spausdinimas Taip
Juoda Spausdinimo Greitis 10S
Maks. Rezoliucija 1200DPI
Popieriaus Tiekimo Režimas vadovas
Baterija Built-in 900mAh Ličio Baterija
Prašymas Asmens Darbo Valdymo
Jungtis WiFi/USB Tinklo
Sertifikavimo ROHS

Panašūs produktai