Led Veido Šviesos Terapija Kaukė Odos Sugriežtinti Anti-Senėjimo Raukšlių Šalinimas, Veido Priežiūros Foto Atjauninimas Grožio Priemonė, Prietaisas 3 Spalvų

€16.84

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: led terapija, led projektorius jutiklis, ipl foto epiliatorius, tušas led veido, kaklo, visos odos kaukė, led veido masque, akių kaukė usb, veido led kaukė, 16mm pin stūmoklio, elektrinis veido kaukė.

Produkto principas

Šis produktas naudoja trijų rūšių šviesos šaltiniai: raudona,mėlyna ir oranžinė.

Per nano-technologh šviesos-vadovas medžiagos, principas bio-fototerapija yra naudojamas

suteikia odai šviesus ir blizgus.Tolygiai apšviesti konkretų šviesos šaltinis su įvairių wavelenghts ant veido gali veiksmingai mažinti gamybos spuogų, skatina gamybą kolageno, gerina ląstelių mikrocirkuliaciją, kuri gali geriau pasiekti odos grožį, kartu su kauke ir esmė.

Produkto funkcija

Led fotonų terapija yra plačiai naudojamas odos specialistai, nes jos neinvazinis neskausmingas odos gydymas su didelio poveikio ir jokių cheminių priedų, arba taršos.

Bangos 630-680 išleistas raudonos šviesos gali skatinti kraujotaką, pagreitinti medžiagų apykaitą ir skatinti ekonomikos augimą poodinio kolageno, kad neliktų raukšlių ir atgaivinti odą.

Bangos ilgis 420-460nm išleido mėlyna šviesa gali veiksmingai pašalinti spuogų bakterijų, todėl, kad spuogai gali būti liminated iš šaknų, gerinti aplinką viduje poras, ir apriboti bakterijų giliai į odą.

Bangos ilgis 600-620nm išleido oranžinė šviesa gali pagerinti kintamoji funkciją ląstelių deguonies , pagerinti mikrocirkuliaciją , skiesti pigmentas, mažina odos šiurkštumą ir prastos apyvartą.

1. Skatina odos gaminti kolageno ,kad oda labiau šviesus ir permatomas , sumažinti baudą linijas ir wrickles.

2. Sugriežtinti poras, pagerina odos šviesumą ir odos blizgus.

3. Skiesti strazdanų ir raudonųjų kraujo kūnelių ,pagreitinti, pagerinti odos ir pasiekti geresnių odos remontas po aunburn.

4. Teikiame odos ląstelių aktyvacijos energija, pagreitinti medžiagų apykaitą, odos ir saugo odą elastinga, kaip kūdikis.

Gamybos Procesas Mašina Padarė
Prekės Pavadinimas beautyhuolian
Sertifikavimo CE
Medžiaga ABS+PC
Maitinimo Šaltinis USB Įkroviklis
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Veido Švarus, Odos Sugriežtinimas, Odos Atjauninimas, Odos Mouisture, Negyvos Odos Pašalinimas, Anti-acne, Defektų Šalinimas, Balinimas
Commodity Quality Certification ce

Panašūs produktai