Samsung Galaxy S21 Plus Atveju (2021 M. Laida) 6.7" SUPCASE UB Pro viso Kūno Dėklo Dangtelis BE Built-in Screen Protector

€15.32

-30%

€21.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: padas oneplus 8t, samaung s20 fe atveju, samsung atvejais, s21, samsong s20 fe, galaxi s21, cover x3, a32 atveju, s21 ultra, iphoned x atveju, "samsung" a52 padengti.

SUPCASE Samsung Galaxy S21 Plus Atveju (2021 M. Laida) 6.7" UB Pro

Viso Kūno Dėklo Dangtelis BE Built-in Screen Protector

[PASTABA]: suderinamumo priežasčių, screen protector NĖRA įtraukta kaip "Samsung" šiuo metu priklauso jo paties iš anksto taikoma screen protector.Jei yra suderinamas su "Samsung" oficialiai screen protector.

Produkto Aprašymas >>>

Vienaragis Vabalas Pro viso Kūno Patikima Atveju, Samsung Galaxy S21 Plius 6.7 colių (2021 m. Laida) Sutvirtins jūsų " Galaxy S21 Plus su legendiniu Vienaragis Vabalas Pro SUPCASE!Plonas, tvirtas, ir pastatytas imtis plaka, kad jums patiks, 360° apsauga nuo purvo, dulkių, lašai, ir net vaikams!Supakuotas su TPU polikarbonatas, tikslios išpjovos ir premiją atrama laisvų rankų vaizdo įrašų turinį, jis tikrai gyvena iki savo reputaciją.Vidinė Atrama Sukiojamomis Dėklas Įrašą Iškėlė Švilpukai Texturized Su Šlapia Danga TPU atsparus smūgiams Bamperis Belaidžio Įkrovimo Suderinama

Savybės >>>

[20 Pėdų aukščio Išbandyti]: daugiasluoksnė TPU ir Polikarbonato medžiagos, sukurti galutinis lašas apsauga. [Pasukti Dėklas]: Patirtis patogi patogumo su įtrauktas nuimamas sukasi dėklas. [Atramą Funkcija]: Built-in Atramą palaiko portreto ir kraštovaizdžio rankas-nemokama peržiūra. [Ekraną & vaizdo Kameros Apsaugos]: Padidėjęs švilpukai apsaugoti ekrano ir fotoaparato objektyvas išvengti susisiekti su nelygiais paviršiais. [Belaidžio Įkrovimo]: Puikiai Suderinamumo Su Bevielio Įkrovimo. [Suderinamumo]: Suderinamas su " Samsung Galaxy S21 Plius 6.7 colių (2021 m. Laida) TIK.NE tinka Samsung Galaxy S21/Galaxy S21 Ultra.

ATKREIPKITE DĖMESĮ: Šis Dizainas BE Built-in Screen Protector.

Pakuotė:

Telefono dėklas (BE Built-in Screen Protector) x 1 Pasukti diržo dėklas x 1

Prašymas Samsung Galaxy S21 Plus Atveju (2021 Laida)
Suderinama Modelis Samsung Galaxy S21 Plus (2021 Laida)
Kilmės KN(Kilmės)
SANDĖLYJE 100% Originalus SUPCASE Atveju Sandėlyje
Funkcija Antidetonaciniai / Atsparus Smūgiams
Prekės Pavadinimas supcase
Spalva juoda, pakreipti, Violetinė, Rausvoji
Suderinamos Prekės "Samsung"
Prekės Svoris 200g
Kokybė AUKŠČIAUSIOS Kokybės
Medžiaga Daugiasluoksnė TPU + Polikarbonatas
Pristatymo Svoris 220g
Savybės Tvirtas Dėklas Atveju
Dizainas Tvirtas Dėklas Dizainas

Panašūs produktai