Derva Pokštai Žmogaus Veido Bookends Bookstand Skulptūra Lentynoje Dekoro Reikmenys, Namų Dekoravimo Reikmenys Be Medienos Bazės

€8.42

-31%

€12.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kaonashi ne veido, motina teresė, bookstand, knyga laikiklio stovas, sculptur, lentynoje dekoras, 3d skulptūra tapetai, ghibli studio, lentynoje įterpti, dekoro namai.

Savybės:

1.Glaustas Stilius: novatoriška bookstand skulptūra su glaustas stilius yra netoksiškas, nekenksmingas ir savitą kvapą.Nesijaudinkite apie nukristi.

2.Ekologiškos Medžiagos: Ši speciali statula yra pagaminti iš tvirtos ir aplinkos apsaugos derva, kuri gali atkartoti akmens statulos už mažesnę kainą.Jis gali būti labai lengvas, tačiau labai tvirtas.Savo tvirtumo, užtikrina jos stabilumą bet kokioje aplinkoje, net esant atšiaurioms oro sąlygoms.

3. Gamtos Tekstūros: gyvenimo esmę, yra grąžinti kokybė, tekstūra ir gamta.Šio meno produktas tinka tik tiems, kurie myli gyvenimą ir meną.

4. Taikoma Diapazonas: žmogaus veidas dervos stovas knygoms yra tinkamos namų apdailai iš salės, miegamieji, sodai ir balkonai, ir jis taip pat gali padaryti jūsų office unikalus.Tinka dekoratyvinės sodininkystės, stalai, knygų lentynos, valgomojo stalai, gyvenamosiose patalpose ir kt.

5. Šiltas Pastabos: Nes jis yra pagamintas iš dervos medžiaga, šiurkštumas ir prabos turėtų būti laikoma tuo pačiu metu.Ten bus mažas daleles ir mazgelių ant gaminio paviršiaus.Prašome atkreipti dėmesį, kad tai nėra kokybės klausimas.

Specifikacija:

Pavadinimas: Žmogaus Veido Dervos Bookends

Medžiaga: derva

Dydis: apie 18*11*11cm/ 7.09*4.33*4.33 į

Pakavimo Sąrašas:

1*Žmogaus Veido Dervos Stovas Knygoms

Pastabos:

1. Grynas rankinis matavimas, prašome leisti kai kurių klaidų.

2. Fotografavimo šviesos problema, yra atotrūkis tarp realaus objekto ir nuotrauką.

3. Ne mediniais, tik dervos veidą.

Temos Žmonės
Stilius Modernus
Kilmės KN(Kilmės)
Drop Laivyba/ Didmeninės Parama
Yra Protingas Prietaisas No
Medžiaga Derva

Panašūs produktai