Muzikos Tesla Coil Akrilo Pagrindo Shell Plazmos Garsiakalbį Bevielio Perdavimo Eksperimento Žaislo Modelis, JAV, EU Plug "PASIDARYK pats" Elektroninių Dalis

€25.98

-18%

€32.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: spoileris tesla 3, micro tesla coil rinkinys, tesla ritė, elektros generatorius, elektroninių dalių analizė, anglies tesla, muzikos tesla, tesla coil, tesla ritė 12 muzikos, mini tesla ritės, plazmos garsiakalbį.

Muzikos Tesla Coil Akrilo Pagrindo Shell Plazmos Garsiakalbį Bevielio Perdavimo Eksperimento Žaislo Modelis, JAV, EU Plug "PASIDARYK pats" Elektroninių Dalis

Įžanga

Tai multi-funkcinis mažas, Tesla ritė, Tesla ritė gali gaminti aukšto dažnio ir aukštos įtampos elektros lauką, ir per biudžeto įvykdymo pabaigos generuoti lanko.Aukštų dažnių ir aukštos įtampos elektros laukas gali sužadinti kai lempos, kurių sudėtyje yra dujos, todėl, kad lempa gali šviesti, kurie yra šviesos lempos atskirai iš dangaus.Tuo pačiu metu, tai Tesla coil prideda garso moduliacijos grandine, todėl, kai muzikos signalo įvestis, arc bus skleidžia muzikos garsų ir tapti plazmos garsiakalbį.Viršų ši ritė yra skirta įvairių išleidimo terminalus, kurie gali būti pakeistas, taip įgyvendinant poveikio jonų vainikas jonų vėjo malūnas.

Naudojimo būdas

1 žingsnis: Atidarykite pakuotę ir patikrinkite, ar gaminiai ir reikmenys, kurie apima, Tesla ritė, impulsinis maitinimo šaltinis, 3.5 mm audio line, įvykdymo adata, jonų vėjo malūnas priedai, jonų vainikas priedai, neoninės lempos, o dvi instrukcijas.

2 veiksmas: patikrinkite muzikos grojimo funkcija, įdiegti išleidimo adata dėl Tesla ritė, prijunkite energijos tiekimą, prijungti Tesla ritė, atvira maitinimo jungiklis, Tesla ritė pradeda dirbti.Vienas galas garso linijos prijungtas Tesla ritė, o kitas galas prijungtas prie muzikos išvesties įrenginį (mobilųjį MP3 kompiuterį ir kt.).Muzikos prietaiso, ir muzika, bus išmetami iš lanko.

3 veiksmas: patikrinkite tarpiklio apšvietimas.Paspaudę metalo koja neono lempos į savo rankas ir pamažu požiūris Tesla coil.Kai neoninės lempos pasiekia tam tikrą atstumą, neoninės lempos ima šviesti.Jei turite kitų dujų, kurių sudėtyje yra lempos (pavyzdžiui, kaitinamoji lempa, fluorescencinis, dalis retų dujų lempos), taip pat galite padaryti tą patį su atviru dangumi apšvietimo tyrimas.Kai viršuje Tesla ritė yra ne pateikti jokių priedų, tai bus ne sukuria lanko, ir gali padidinti atstumą ir poveikis apšvietimas, bet tai nėra rekomenduojama naudoti šios operacijos ilgą laiką!

4 žingsnis: patikrinkite jonų vėjo malūnas, išjunkite maitinimo jungiklį ir sustabdykite Tesla coil.Nuimkite viršutinį išleidimo adatos ir uždėkite ant jonų vėjo malūnas priedai.Tada įjunkite galios jungiklį ir Tesla coil darbai.Arc bus išstumti iš abiejų galų jonų vėjo malūnas priedai ir pradėti vairuoti vėjo malūnas pasukti.

5 žingsnis: patikrinkite jonų vainikas, išjunkite maitinimo jungiklį ir sustabdykite Tesla coil.Pašalinti jonų vėjo malūnas priedai ir įdiegti jonų vainikas priedai.Tada įjunkite galios jungiklį, Tesla ritė dirba, lanko purškalai nuo viršaus jonų vainikas, ir dėl nestabilumo plonas laidas jonų vainikas, jis pradeda purtyti ir įbrėžimams.Jei mes pradėsime uždelstą fotografavimo funkcija, kai jonų vainikas pradeda išstumti arc (vėlavimas yra nustatyta apie 3 sekundes), tada mes imsimės atvėsti vaizdą.

Principas įvadas

1. Principas plazmos garsiakalbį: Garso signalas moduliuoja darbo įtampa Tesla coil per grandinė.Kai muzikos signalo įvestis, darbo įtampa Tesla ritė bus pakeisti ritmą, muzikos, taigi įtakos intensyvumas oro šildomas lanko, todėl oro vibraciją, kartu su muzika, signalu, kurį gamina muzikos garso banga.

2.Principas izoliacinės apšvietimas: Tesla coil gamins aukštos įtampos ir aukšto dažnio impulsiniai elektrinis laukas.Kai dujų lempos įveda tai elektrinis laukas, dujų lempos bus suskirstyti pagal aukštos įtampos elektros lauko ir srauto per silpna srovė, todėl, kaip ir skleisti šviesą.Atstumas ir poveikis apšvietimas yra susiję su intensyvumą elektrinio lauko tankio dujų lempos.

3. Jonų vėjo malūnas jonų vainikas principas: lanko šildymo oru leis oro srautą, taip sukuriant traukos, kad vėjo malūnas rotacija, kad vainikas suplakti.

Pakuotė:

1 x Muzikos Tesla Coil

1 x Plug

(Kitos dalys ant paveikslėlio nėra komplekte)

Prašymas Kompiuteris
Prekės Pavadinimas diymore
Sąlyga Naujas
Modelio Numeris Muzikos Tesla Coil
Pakuotė SMD
Tipas Įtampos Reguliatorius
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai