Telefonas Atsparus Vandeniui Krepšys Atveju Vasaros Šviesos Neperšlampamas Maišelis Baseinas Paplūdimys Sausas Krepšys Case Cover Savininkas Už Mobilųjį Telefoną

€1.70

-19%

€2.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 360 telefono turėtojas, suknelė mergina šalis, suknelė vaikas, mobilųjį telefoną su šlapia danga, tai kad triušiai, cr123a turėtojas, mobilusis telefonas su šlapia danga, prietaisų stendas, šifono kimono, vaiko suknelė.

Savybės:

1. Atsparus vandeniui: Šis produktas yra visiškai povandeninis, ir vandeniui atsparus dėklas skirtas ekstremaliomis sąlygomis.Pastaba: Prašome elgesio saugos bandymo prieš naudojant vandeniui telefono dėklas.

2. Patogumui: Šis produktas yra paprasta naudoti, permatomas dangtelis: ši vandeniui telefono dėklas neturi trukdyti ar modifikuotos naudoti po vandeniu ekrano.Permatomas dangtelis neblokuoja naudoti fotoaparatą.Jums gali veikti jūsų telefonas puikiai, bet negalite jos palikti pirštų antspaudai.

3. Universalus: Jis tinka išmaniesiems telefonams ir grynuosius pinigus, kredito korteles, ir tt.Tinka vidaus ir lauko veikla, vandens sportas, kelionės.Suderinama su daugeliu išmaniųjų telefonų.

4. Perkeliamumas: Šis produktas yra mažas dydis ir šviesos svorio, tai labai patogu nešiotis.

5. Geros kokybės: Šis produktas yra pagamintas iš aukštos kokybės PVC medžiagos, baudos kūrinys, labai gera kokybė ir ilgas tarnavimo laikas.

Aprašymas:

Vandeniui mobiliojo telefono maišelis gali veiksmingai išvengti fizinę žalą ar kvėpavimo lašai, kai lauke, izoliuoti dulkių ir kitų mažų medžiagomis, ir išvengti žalos, įbrėžimų, smėlio, vandens, sniego, purvo ir pan.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PVC

Atsparus vandeniui: taip

Spalva: balta, juoda rožinė, mėlyna, geltona, šviesiai žalia(pasirinktinai)

Pakuotė:

1 vnt * Mobiliųjų Telefonų Krepšys (Opp maišelis pakuotė)

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Dizainas Skaidrus
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Maišelis
Suderinamos Prekės xiaomi

Panašūs produktai