24/36/48 Rinkiniai Akrilas Skaidri Ratu Diskai Nustatyti, Raktų pakabukai Aišku, Apvalios Akrilo Keychain Ruošiniai Keychain "PASIDARYK pats" (Skaidrus)

€6.81

-31%

€9.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: akrilo rato diskas, organinio stiklo apvalus, spalvoto akrilo diskai, akrilo bangle tuščias, akrilo formos tuščias, akrilo žymą anime, juodo akrilo diskai, apnašas akrilo tuščias, pasirinktiniai akrilo diskai, tuščias keychain.

Aprašymas

Ieškote ypatingo ir kūrybos keychain kaip dovana?Mūsų produktas yra pagrindinis žiedas su kūrybinis dizainas, kuris tinka kaip dovanos.Pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagos su subtilus kūrinys, jis yra puikus, kad jūsų raktai ir kt.Jis ateina su keychain kabliai ir plokštės.Unikalus ir elegantiškos, jos jums patogiau "PASIDARYK pats" ir jis dėl savo keyrings ar kitose vietose.

Savybės

- Spalva: skaidri.

- Medžiaga: akrilas, lieti

-Akrilo keychain ruošiniai yra pagaminti iš kokybės akrilo lydinio raktas grandinę

- Galite skulptūra, piešti ir įklijuokite gražus lipdukai ant tuščių akrilo diskai, ir tada sujungti jį su kitų priedų.Tai taps unikalių dekoro ir aksesuarų.Jūs galite naudoti ją vestuvės, Kalėdos, dovanos.Pakabas ir kt.

- Tinka raktų pakabučiai, mokyklos maišą pakabučiai ir rankinės, pakabas ir kt.

- Jo, kaip jums patogiau "PASIDARYK pats" ir jis dėl savo keyrings ar kitose vietose.Puikiai tinka kaip dovana savo draugams ir daugiau.

- Kabo žiedas dizainas, patogus galite įdiegti ir vykdyti.

Pakavimo sąrašas

24/36/48 x apvalios plokštės

24/36/48 x raktų žiedas

Kilmės KN(Kilmės)
Proga Gimtadienis, Kinų Naujieji Metai, Baigimo, Jubiliejus
Medžiaga Akrilo
Modelis Nėra, Vientisos Spalvos
Modelio Numeris Raktų Pakabukai

Panašūs produktai