8 Colių Vandeniui LED Saulės Audiniu Kinijos Žibintų Lauke Festivalis Vestuves Sodo Kabo Lempa Šviesos Namų Dekoro #Y5

€1.48

-28%

€2.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sulankstomas lauko žibintų, lempos popieriaus, amarillo, led žibintai, popierinių žibintų, sodo prieglobstį, led palapinė žibintų, saulės kabinti lauko žibintai, dangaus žibintai, žibinto lauko saulės.

8 Colių Vandeniui LED Saulės Audiniu Kinijos Žibintų Lauke Festivalis Vestuves Sodo Kabo Lempa Šviesos Dekoro #Y5 Funkcija: [LED Saulės žibintai su specialiųjų reikšmių] Kinijoje, žibintai reiškia, reunionas.Žmonės, kaip pakabinti žibintai per Naujus Metus, ne tik todėl, kad jie atrodo gerai, bet taip pat, nes jie atneš mums laimę. [Gali papuošti jūsų namus], kad Šios rūšies žibintai gali ne tik papuošti savo namus, gražiai, bet taip pat gali būti dedamas į lauko kiemą, jūs neturite jaudintis dėl žalos, kai patenka lauke. [Apšvietimo laikas], Nes tai saulės, apšvietimo laikas priklauso nuo vietos sąlygų ir oras.Viskas ko jums reikia šiek tiek saulės spindulių, taip, kad žibinto bus automatiškai įjungti temstant. [ Vandeniui ir Patvarus] žibinto lempa turi puikų vandeniui veiklos rezultatų, gali būti pakabinama patalpose ir lauke, vidinis laikiklis yra pagamintas iš geležies, ir išorinis laikiklis naudojamas kartu su vandeniui nailono audiniu, kuris turi ilgesnį tarnavimo laiką ir gali patenkinti savo ilgalaikio naudojimo poreikius.Naudojimo reikalavimus. [Taikoma kartų] Jis gali būti naudojamas lauko šventės ar karštą vasaros vakarais.Su savo metalo laikiklis, žibintų gali būti lengvai pakabinti ant medžių ir krūmų.

Techniniai duomenys: Medžiaga: nailonas audinio Dydis: 20cm x 20cm/8x8inch Svoris:85g Apsaugos klasė: IP55 Saulės skydelis specifikacijos 2V 18MA Baterija: 1.2 V 150MA 2.5 liumenų Spalvos: raudona, žalia, geltona, mėlyna, purpurinė, rožė, raudona, rožinė, tamsiai mėlyna, balta, oranžinė, mėlyna

Paketų sąrašo: 1 x saulės žibintų

šuo Vonios Kambario Aksesuarai
sodas moldes de silicona
virtuvės reikmenys Šunų Reikmenys
Modelio Numeris Kabo LED Šviesos Žibintai
Medžiaga Nailonas
vase organizador
Proga Vestuvių & Sužadėtuvių, Gimtadienis, PADĖKOS, Kalėdų, Helovinas, Motinos Diena
virtuvė Baby Shower
vandens butelis akvariumas
Kilmės KN(Kilmės)
Lipdukai Žvakė Pelėsių
Prekės Pavadinimas MUQGEW
Namų Dekoras Gobelenas
Tipas Didmeninės No
Žibintų Forma Moliūgų
Rinkinys Tipas No
Žiebtuvėlis Silikono Formos
Sienų Lipdukai Įrankiai Ir Priedai

Panašūs produktai