Vyresnio amžiaus Belaidžio Klausos Ausinės, "Bluetooth" Garso Stiprintuvo Klausymo Sutrikusi Kaulais laisvų Rankų įranga, Žiūrėti TV

€66.52

-50%

€133.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: parduotuvės belaidės ausinės, belaidis garsiakalbis, big sound amplifier, lg tv, žaidimas laisvų rankų įranga, mikrofonas superlux, ios ausinių, headphon, pritaikyti bluetooth, mėlyna "bluetooth" ausines.

Vyresnio amžiaus Belaidžio Klausos Ausinės, "Bluetooth" Garso Stiprintuvo Klausymo Sutrikusi Kaulais laisvų Rankų įranga, Žiūrėti TV Produkto Aprašymas:

Šis produktas apima "Bluetooth" kaulais stereo laisvų rankų įranga rodoma Pažangias "Bluetooth" ir garso stiprintuvas (siųstuvas) technologija, leidžianti žmonėms galimybę mėgautis muzika, filmus ir telefono skambučius.Be to, lengvas titano neckband suteikia maksimalų komfortą ir pagerina vartotojo patirtis įvairiomis progomis, pavyzdžiui, biurų, namų ruoša, sporto ir sporto salės, klausytis muzikos.Ausinės perduoda garsus per kaulus sumažinti ausies būgnelis nuostolius ir apsaugoti, posėdį.Suporuotas su Garso Stiprintuvas, kuris pasiimti garsus ir balso, padidinti ir pristatyti į laisvų rankų įrangą, per ausies kaulų ir pagerinti klausos, ji gali padėti žmonėms su ausies būgnelis senėjimo, ypač vyresnio amžiaus žmonėms geriau bendrauti su artimaisiais ir draugais, žiūrėti TV, mėgautis filmais ir atsakyti į telefono skambučius.

Savybės:

Klausos - Jei turite bloga klausa, ar jūsų šeimos narys, ar jūs niekada neturėtų praleisti šios kaulais klausos ausines.Tiesiog įspausti klausos stiprintuvas dėl savo aprengti tada dėvėti kaulais ausinių, jūsų pasaulis bus ne daugiau būti tylus, bet visą muzikos ir juoko!

"Bluetooth" ryšys – Su šiuolaikinių belaidžio "Bluetooth" ryšio 5.0 technologija, ji yra suderinama su įvairiais "Bluetooth" įjungta, išmaniųjų telefonų ar planšetinių kompiuterių, asmeninių Kompiuterių ir nešiojamųjų kompiuterių.Mėgaukitės muzika, filmais, TELEVIZIJOS ir telefono ryšio nekilnojamojo belaidžiu būdu; Parama multi-point porą ryšys, kurį galima prijungti du Bluetooth įrenginiai tuo pačiu metu.Galite prijungti savo mobilųjį telefoną ir nešiojamąjį kompiuterį, tuo pačiu metu, o mėgautis muzika iš savo nešiojamojo kompiuterio, ir jums nereikės praleisti telefono skambučius, mobilųjį telefoną.Arba laisvų rankų įrangą galite prijungti su savo 2 mobiliuosius telefonus ir laisvų rankų įrangą galite naudoti norėdami atsiliepti į telefono skambučius iš šių 2 mobiliuosius telefonus.

Saugesnės ir Sveikesnės ausinės priima earfree dizainas(ne į ausis) taip, kad jūs galite išleisti savo ausis ir išspręsti problemas, ausis skauda, klausa ir padarytos žalos tradicinių ausinių.Be dangos ausis ir užtikrinti, ausys lieka visiškai atvira, o klausytis muzikos, jie gali žinoti iš svarbių aplinkos garsus ir žmonių balsus (tokiais, kaip garso, automobilių signalai, pavojaus žmonių šauksmai ir t.t.)

Sukurta sportas - be apribojimų, laidinis garso, funkcijų rainproof, prakaito įrodymas ir ergonomiškas dizainas, laisvų rankų įranga lengvas tik 36g, kuri tinka lauko veikla, pavyzdžiui, bėgimas, važiavimas dviračiu, žygiai, pėsčiųjų ir alpinizmas ir pan.Žmonės dėvi akinius, galite įdėti į šį rankų pat.

Skirtos ilgalaikės dėvėti - Titano lankelis yra lengvas ir lankstus, kad būtų užtikrintas maksimalus komfortas ilgalaikio susidėvėjimo.Į 180mAh baterija leidžia jums mėgautis muzika ir ragina nepertraukiamai dirbti iki 6 valandų.

Svarbus pranešimas:

1. Kaulais klausos ausinės tinka vyresnio amžiaus žmonėms, kad žiūrėti TV, skambinti ir ryšių.Klausos ausinės yra efektyvesnė senų žmonių, su senėjimo ausies būgnelis, bet mažiau veiksminga senėjimo ausies nervo.

Prašome naudoti paprastą metodą patvirtinti vartotojo būklės, prieš perkant: vartotojo švelniai čiaupų viršutinių ir apatinių kandžių būtų patvirtinti, ar jie girdi spustelėkite garso dantų.Jei vartotojas gali išgirsti, tai kaulais klausos rankų darbų vartotojui.Jeigu vartotojas negirdi, klausos neveikia vartotojas.

2. Šis vyresniųjų sutrikusi ausinių nėra tinkamas visiems.Jis yra geras tuo, kad klausos sutrikimų lygį lengvas ar vidutinio sunkumo problema.Jokio poveikio, už sunkius klausos problema/įgimtas kurtumas.

Paprasta Operacija Pastabos: 1.Porą - Pora, kurių mobilus telefonas: galia laisvų rankų įrangos už maždaug 3 sekundes pradėti veikti poravimo režimu, paieškos ir laisvų rankų įrangos mobiliuoju telefonu ir spustelėkite, jei norite poros, jis bus auto apdaila, ryšio pora ir ryšys. -Suporuoti laisvų rankų įrangą su garso stiprintuvu: galia ant rankų pradėti veikti poravimo režimu, tada galios stiprintuvo, jie bus pora automatiškai.Poravimo užtruks apie 10 sekundžių. - Jei laisvų rankų įranga ir stiprintuvas yra nepasiekiamos, jie yra atskirti ir prašome pora juos dar kartą. - Po to, kai jūs išjunkite laisvų rankų įrangą arba siųstuvas, jums reikia pataisyti. 2. Garsumo reguliavimas - galite reguliuoti Garsumą + - mygtukus ant rankų reguliuoti - galite reguliuoti Garsumą + - mygtukus, garso stiprintuvas 3. Baterija: - laisvų Rankų įranga: prašome naudoti "micro-USB" kabelį prie įkraukite laisvų rankų įrangą, prašome atkreipti dėmesį kištuko kryptį ir įdėkite jį teisingai. Stiprintuvas: prašome naudoti tipo C kabelio imti jį. - Galite prijungti kabelį su ausines arba stiprintuvą su KOMPIUTERIO baterija. - Maitinimo adapteriai specifikacijos: 5 V, 1-2A.Specifikacijos kaulais ausinės:

Kištuko Tipas Nėra
"Bluetooth" Versija 5.0
atsparus vandeniui No
Vocalism Principas Kaulais
Linijos Ilgis 0m
Earcups Tipas Uždaromos
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Z8A
Dažnių Diapazonas Diapazonas 20 - 20000Hz
Paketų Sąrašas Naudotojo Vadovas, Įkrovimo Kabelis
Su Mikrofonu Taip
Aktyvus Triukšmą Slopinantis No
Jautrumas 88dB
Prekės Pavadinimas CABEISDIO
Parama Atminties Kortelės No
Varžos Diapazonas iki 32 Ω
Garso Valdymas Taip
Ausinių Pagalvėlės Medžiaga Silikono
Maksimali Galia 100mW
Valdymo Mygtukas Taip
Skaičius Vairuotojai 2
Kodekai sbc
Paramos PROGRAMĄ No
Magnetas Tipas Neodimio
Stilius Neckband
Įkrovimo Būdas KABELIS
Funkcija Mobilaus Telefono, Sportas
Atsparumas 8 Ω
Vairuotojas Skersmuo 10mm
Jungtys USB
Sertifikavimo CE, FCC, ROHS
Bendras Harmoninis Iškraipymas 0.1%
Savybės Su Mikrofonu, Dviguba Jungtis
Komunikacijos Belaidžio+Laidinio
Belaidžio Tipas "bluetooth"
Yra bevielis Taip

Panašūs produktai