Sportas Apyrankės Už Xiaomi Mi Juosta 5 Guma Watchband Spalvinga Dirželis, Minkštas Kvėpuojantis Pakeitimo Silikono Apyrankė

€1.68

-30%

€2.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: grupė mi, nanoleaf, aidas kalno, dia žiūrėti juosta, šviesos plokštės trikampis, tic žiūrėti juosta, 4 grupė mi, ewelink led, led nanoleaf, led juostelė laikmatis.

Sportas Apyrankės Už Xiaomi Mi Juosta 5 Guma Watchband Spalvinga Dirželis, Minkštas Kvėpuojantis Pakeitimo Silikoninės Apyrankės Medžiaga: TPE + TPU Suderinama: Už Xiaomi Mi Juosta 5 Spalva: skaidrus silikoninis dirželis Aukštos kokybės, pagamintas iš TPE + TPU sintetinės medžiagos.Vidutinio minkštumo, labai patogūs dėvėti, formuoti ir patvarus.Dydį galima reguliuoti pagal asmeninius riešo sąlygas.pakuotė: 1*Dirželis Atsiliepimų: 1. Jei esate patenkintas savo produktą ar paslaugą, prašome pateikti mums 5 žvaigždžių ir teigiamų atsiliepimų, kuri padės mums jums pasiūlyti geresnes paslaugas ir prekes į visus. 2. Mes nuolat kontaktuoti su visais savo klausimą per 24 val. el. paštu ar TM pranešimus. 3. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės, kad palikti jus nuostabus ir laimingas, apsipirkimas iš čia.Ačiū.Jei turite kokių nors klausimų, klausimų ar problemų, susijusių su jūsų užsakymą, prašome nedvejodami susisiekite su mumis ir mes pažadą išspręsti taip greitai, kaip mes galime.Prašome susisiekti su mumis PRIEŠ paliekant bet kurio reitingo ar atsiliepimą.Mes pardavėjo sąžiningumo, aukštos kokybės produktus,geriausiai paslaugos jums !!!

Tipas Riešo Dirželis
Modelio Numeris Žiūrėti Watchband
Grupė Medžiagos Tipas Guma
Prekės Pavadinimas nanoleaf
Užsegimas Tipas Paslėpti
Spalva Spalvinga Apyrankė
Juostos Ilgis 23cm
Didmenininkas Parama
Minkštos Apyrankės silikono dirželis
Sąlyga Naujoji be žymės
Suderinamas Už Xiao Mi Juosta 5

Panašūs produktai