200/300/ " 400ML 304 Nerūdijančio Plieno Kelionės Puodelis Dvigubos Sienelės Dulkių Kavos Puodelį Lauko Ledo Gerti Alaus, Vandens, Arbatos, Kavos Puodeliai

€2.71

-39%

€4.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kinų arbatos puodelis su dangteliu, nike puodelis puodelis, mažas padėklų taurė, puodelis spausdinti, alaus taurė, chilis, daugkartinio naudojimo ice coffe cup, karalius puodelis, dvigubos sienelės stiklo kava, arbata, puodelis ir lėkštelė rinkinys.

✅Medžiaga: Mūsų mažas puodelis yra pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno.Jie sklandžiai veidrodžio dangos paviršiaus ir matinio paviršiaus viduje.Plauti indaplovėje.

✅Vaikų ir kūdikis dydis: puikus mažas nerūdijančio plieno puodelis, tinka mažoms rankas!Jie tinka tik mažoms gėrimų arba vaikai.Jie yra lengvi, bet stiprus, daug geriau nei plastiko.Nėra aštrių briaunų, todėl tinka ir vaikams.

✅Dvigubos sienelės dizainas: elegantiškas dizainas ir dvigubos sienelės struktūrą, išlaikyti karšto ir šalto ko ilgiau nei keraminiai puodeliai.Gėrimas būna karšta, o ne tampa karštas, bet ne karštas.

Plačiai naudojamas: Ne tik vaikams, naudoti aplink namą ar stovyklavimui, iškyloms ir kelionėms.Ji taip pat bus mielas krematoriumas/espresso puodelis tinka ir suaugusiems, labai tinka keletą puodelių arba maža kavos puodelio.

Medžiaga: 304 nerūdijančio plieno

Dydis, talpa:

200ml: 9*7*7 cm

300ml: 10*7.5*7.5 cm

"400ml: 11*8*8 cm

Medžiaga Metalo
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris --
Stilius Klasikinis
Sertifikavimo CIQ
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti, Invertuotas
Specifikacija 1
Formos Rankena
Tipas Travel Mugs
Metalo Tipas Nerūdijančio Plieno
Priedai Nė Vienas,
Drinkware Tipas Puodeliai

Panašūs produktai