Dansunreve 2vnt/daug Užvalkalas Padengti Vaikai 48x74cm Dinozaurų Geometrinis Vienaragis Modelis Mesti Pagalvės užvalkalą Lova Namų Puošybai

€6.44

-49%

€12.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kūdikių žaislo valtis, mergina vertus lėlių, brillen, antis vertus lėlių, dinosaur quilt, atveju pagalvė, dinozaurų audinys, dinozaurų apatiniai, kūdikių užvalkalas, dinozaurų pagalvė.

Prekės Informacija

❥Minkšti ir Patogūs Užvalkalas, be Kenksmingų Cheminių medžiagų.

❥ DYDIS IR TURINYS: 2vnt Užvalkalas 48*74cm (19*29inch)

❥MIEGOTI PRABANGA: Tuo dienos pabaigos, jums verta šiek tiek prabangos.Taigi, eiti į priekį, slydimo į kažką patogiau.Šiltas žiemą, vėsus vasarą, tai miega kompanionas, kuriuose buvote ieško.

❥ LENGVA PRIEŽIŪRA: prieš Miegą turėtų būti atsipalaiduoti.Štai kodėl mūsų užvalkalas yra mašina galima skalbti, be raukšlių, ir suprojektuoti atlikti nepriekaištingai, kiekvieną dieną, naktį, arba miego metu.

❥DAUGIAU: Mūsų aukštos kokybės dizainas atitiktų bet dekoro ir padaryti galutinis dovanų idėja vyrams ir moterims, Mama ir Tėtis, Valentino - Motinos - Tėvo Dieną ir Kalėdas.Geriausiai tinka bet kurioje kambario jūsų namuose - miegamasis, svečių, vaikų kambario, atostogų namuose

Funkcija Non-Toxic
Technics Audiniai
Siūlų Skaičius 300TC
Stilius Žakardo
Seksualinio Pobūdžio No
Rinkinys Tipas No
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
Reitingas Kvalifikuotas
Modelio Tipas Gėlių
Audinio Skaičius 40
Kilmės KN(Kilmės)
Modelis SPAUSDINTI
Naudoti Namuose, VIEŠBUTIS
Modelio Numeris Užvalkalas
Tipas Užvalkalas
Prekės Pavadinimas DANSUNREVE
Nepadori Nuotrauka No

Panašūs produktai