Yra Jėgų Moterų Pritūpęs Įrodymas, Stora Aukšto Juosmens Fitneso Sporto Jogos Antblauzdžiai Kelnės Be Priekinės Siūlės Pantalones De Mujer

€16.60

-47%

€31.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: latekso trumpi šortai, pritūpęs įrodymas, custom antblauzdžiai dizainas, ziajać joga, klaviatūros msi, nerijos plaukai surišti į uodegą, pirkti track kelnės moterims, kojos sportas, kietojo pritūpęs įrodymas, antblauzdžiai, nėriniai moterų capri.

Produkto Aprašymas

Medžiaga :80% nailonas, 20% spandex (jis gali būti pagamintas audinys, kaip requied) Technika: 4 adatos ir 6 temas, siuvanti drabužius daugiau plokščių, elastinga ir tvirta.Savybės: Orui, drėgmei wicking, 4 būdas ruožas, patvarus, lankstus, cottony minkštas.

Informacija

priekis be T siūlės stiting

kad problemas

Apmokėjimas: yra daug mokėjimo būdų galima rasti Jntprojektai.lt, tokių kaip Alipay,PayPal,Kreditinės Korteles,Realaus laiko Banko Pervedimai,Neprisijungęs Mokėjimus (Banko Pervedimų ir "Western Union").Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus,mokėjimas bus laikinai laikomų Alibaba,ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.Pristatymas: Mūsų prekės yra labai tinkamas,prašome būti tikri, pirkti,mes bus nedelsiant išsiųstos. 1.Dėl Politikos,prašome pateikti mums savo vardą ir pavardę, jei jums yra Rusija.Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą. 2.Prekės bus išsiųstos per 1-5 darbo dienų nuo mokėjimo gavimo. 3.Jei sandoris yra Honkongo ir Kinijos valstybinė šventė,tvarkymo laikas bus atidėtas.Prašome suprasti. 4.Jei jūs vis dar negavote prekės per 45 dienas, prašome susisiekti su mumis laiku, suteiksime jums priimtiną sprendimą, prašome būti tikri, kad jūsų interesai bus visiškai apsaugotos, ačiū.Grąžinimo Politika: Jei prekės yra defektas, kai jūs jį gauti, arba jums netenkina,prašome grąžinti ją per 5 darbo dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Bet daiktai turi būti grąžinti į gamyklą būklės.Prašome susisiekti su mumis iš anksto ir patikrinkite grąžinimo adresas, prieš jums grąžinti.Atsiliepimai: Tikiuosi, jūs galite suteikti mums gerus atsiliepimus!Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų verslo plėtrai.Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti Teigiamą Atsiliepimą 5-žvaigždučių Išsamios Pardavėjas Reitingai mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.Dėkojame už jūsų paramą!

Sportas Tipas Joga
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris F19031
Uždaryti Tipas Elastinga Juosmens
Medžiaga Nailonas, Spandex
Lytis Moteris
Elemento Tipas Visas Ilgis
Prekės Pavadinimas Yra Jėga
Ziajać Ilgis Kulkšnies Ilgio Kelnės

Panašūs produktai