Nemokamas Pristatymas.RT9955 RT9955GQW

€5.30

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rt8880b.

Apie laivybos:

Normaliomis aplinkybėmis popietė 16:30 iki nušauti prekių mes operatyviai organizuoti dienos klausimu, jei iš vertybinių popierių ar kitų ypatingų aplinkybių, mes susisieksime su jumis pirmas. 16:30 nuo užsakymo priklausomai nuo dienos gali būti.

Kurjerių gavimo laiko, paprastai apie 6 VAL., (visos Reikšti tik viena klasė kurjerių gavimo dienos,mažos vieta jokiu būdu.) Už SF, ypač skubių dalykas, mes galime tik 6 taškus apie problemą ,pavyzdžiui, ne, prašau, rasti kitą lygį namuose, mes neprisiimame skubiai!!!

Pastaba: Visi Express paprastai turi skenavimo įvesties vėlavimo reiškinys, ir kadangi svetainė yra toli ,Bendrasis Dieną, 5-6 taškų bus rodomas 9-10 balų,prašome don ' t get me wrong, yra 9-10 balų siųsti valstybių.

◆ Elektroninių komponentų aptarnavimas po pardavimo:mūsų parduotuvė pardavimo kelias elektroninių komponentų yra ne pirkėjų, techninės priežiūros ar derinimo rezultatai mokestis. Pirkėjai ne į prietaisus ar fiksuoto ar jūsų sėkmės "PASIDARYK pats" kaip kokybės standartas,kad prašome visus pirkėjus atkreipti dėmesį,generuoti grąžą, pirkėjas padengia siuntimo pirmyn ir atgal. (Už grąžinimas prekių nesutinka su pirkėjų draugas gali rasti kitą lygį namų pirkimo,taip pat esame labai bejėgis lašas......)

◆Express, Pristatymas nuo durų iki durų po jums,prašome, išpakavimo, tikrinimo iš naujo pasirašyti. Dėl kai kurių regionų Kurjerių nereikia pasirašyti, kad ne išpakavimas,tačiau taip pat yra pirmasis ženklas,tačiau, kai Kurjeris paviršiaus ženklas, po išpakavimo,kai bus nustatyta trūksta, sugadintas,prašome iš karto atmetė ir tegul kurjerių pasirašant aprašymas,iš karto po Kurjeriui apie laivybą šalies telefono savininkas,kad krautuvininkas tvarkymo,kai ženklas,kaip daiktų lossless trūksta,ex post atsakomybė taip pat bus pirkėjų bear(jei draugai pasirašyti,galima užsisakyti draugai).

Suteikite savo internetu pirkti draudimo, prašome nusipirkti 0. 5 juanių krovinių draudimas! Pirkti prekes tuo metu. Prašome pirkti grąžinimas prekių draudimo.

Nuo grąža siuntimo išlaidas. Visų draudimo bendrovių lokys,!

Šis grąžinimas prekių draudimas yra tik 0.5 juanių-0.8 juanių ! Taigi, prašome pirkėjas draugai aktyviai pirkti!

Apsaugoti Funkcija 0
Naudojimas Bendrosios Paskirties
Teorija 0
Maitinimo Šaltinis AC
Įtampa 0
Modelio Numeris 0

Panašūs produktai