Tuya Smart Gyvenimo CO-Anglies Monoksido Apsinuodijimo Dūmų Dujų Jutiklio Perspėjimo Signalą Profesija Namuose Saugos Detektorius Tuya/smart Gyvenimo APP

€14.11

-27%

€19.33

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stiprumą wifi, gsm signalizacija, skaitmeninis skaitiklis su jutiklis, aidas kalno, dūmų wifi, ewelink jungiklis, durų plokštės pavadinimas, durų tuya smart, užrakto smart switch, alexa.

Aprašymas:

100% Brand New ir Aukštos Kokybės!

Sveiki naudoti " wi-fi smart oro box-CO LAUKE!

CO lauke yra protingas prietaisas, skirtas realiuoju laiku nuotolinio stebėjimo CO koncentracijos ore aplinka.gali būti iš anksto nustatyti ir automatiškai valdyti namų grafiti, kai aplinkos parametrai viršija standartą.Pažangi oro kondicionavimo sistema, gaivus oras, ventiliatorius, drėkintuvai ir oro valytuvas gali optimizuoti namų oro aplinkoje.

Smart CO Detektorių, pavojaus signalas yra padalinta į du režimus: koncentracija, signalizacijos ir statusą, signalizacija

BENDRO signalo vertę, gali būti pritaikyti koncentracija aliarmo režime

Statusas aliarmo režimą, tai bus signalas, kai CO koncentracija pasiekia 100PPM

Produkto signalo garsas yra 80 decibelų

Įsitikinkite, kad yra prieinama WIFI 2.4 GHZ dažnio signalo ir valstybės tinklų.

Naudoti 5 v1a kištuką ir USB laidas elektros oro langelį,Po electrify lauke bus flash šviesos,Į valstybės platinimo tinklo(Jei šviesa yra ne "flash", Prašome naudoti kortelė adata ilgai paspauskite reset mygtuką 5 sekundes ir tada atleiskite,iš Naujo nustatyti įrenginį)

Atidarykite "Smart gyvenimą" PROGRAMĄ,Spustelėkite mygtuką "+",Rasti jutiklis kategorija,Tada pasirinkite "Wi-fi" jutikliai,Siekiant užtikrinti, kad oro lauką po lemputė flash,Spauskite "kitas", į procesą platinimo tinklą.

Užtikrinti, kad mobilieji telefonai "WIFI" ryšys,Po WIFI slaptažodžio įvedimo,Spauskite ant patvirtinimo.

APP šokti yra prijungti sąsaja,Platinimo tinklo pažangos nuoroda,Kai pasiekė 100%,Įranga bus visiškai platinimo tinklą, įtraukti į sąsają,Pasirinkite pridėti įrenginį į kambarį,Keisti įrenginio pavadinimą ir tada spustelėkite "užbaigti",APP bus įvesti įrenginio sąsaja。

Co dėžutės jungtis pagal Tuya APP automatizavimo funkcijos kitos įrangos patalpoje (, pvz., oro kondicionavimo sistema, naujas ventiliatorius, oro valytuvas, drėkintuvas, ir kt)pasiekus iš anksto nustatytą ribą, automatinis valdymas.

Spustelėkite "smart" mygtuką apačioje PROGRAMĖLĖS pradinį puslapį,Intelligent scene į sąsają,Spauskite mygtuką viršuje, automatizavimo,Tada spustelėkite "+", " smart nustatymas į sąsają.

Spustelėkite pliuso ženklas ( + ) įvesti automatinis konfigūravimas, sukurti protingas, nustatyti sąlygas, pasirinkite pažangi oro langelį ", kai įranga statuso pokyčiai" funkciją, ir pasirinkite CO koncentracija parametrus, kad sukelti sąlygomis. 0-500ppm gali būti pasirinktas.

Pasirinkite parametro ribos,yra mažesnis, lygus,didesnis kaip 3 rūšių būklės modelį,Nustatyti vieną iš pasirinkite kitą žingsnį.

Sukurti užduotį,Pasirinkite valdymo įranga,Pasirinkti kontroliuoti prietaisą, sąrašas,pavyzdžiui, šviestuvai, užuolaidos, oro kondicionavimo sistema, naujas ventiliatorius, drėkintuvai, oro valytuvas ir t. t.Prietaiso funkcijos sąsajos ir pasirinkite konkrečias komandas,pvz., atidaryti, uždaryti, laiko ar kitų.Pasirinkite kitą žingsnį.

Redaguoti automatikos vardą,Pasirinkti automatizavimo veiksmingas poveikis metu,Spustelėkite įrašyti, leido iš karto,Automatikos nustatyti sėkmės.

Kai oras lauke aptikti aplinkos parametrų reikšmes bus automatiškai kontrolės įranga,oro lange galite nustatyti kelis protingas automatikos valdymo įranga tuo pačiu metu.

Apie pašildymas: tada, kai elektros CO lauke,siekiant nustatyti tiksliau, jutiklis reikia laukti 1-3 minutes

Apie bandymo aplinkoje:Prašome įdėti BENDRO langelį į sandarų indą ar kosmoso bandymo geriausia.

Techniniai duomenys:

Darbo temperatūra:-20-85°C

Darbinė įtampa:5V

Darbinė srovė:ma 10-496

dydis: Skersmuo 90 Aukštis 35mm

Maitinimo režimas:USB 5V/1A

Ryšio protokolas:WIFI 2.4 GHZ

spalva:balta

Korpuso medžiaga:PVC

Svoris:98g

Matavimo diapazonas:0-500PPM

Tikslumas:±50PPM

50-100PPM:šiek tiek galvos skausmas ir nuovargis

100-200PPM:galvos Skausmas ir pykinimas

200-500PPM:galvos Svaigimas, spazmas, gyvybei

Pakuotė:

smart CO oro dėžutė X1

Naudojimo instrukcija X1

Kortelės pin kodą X1

USB maitinimo laidas X1

Pastabos:

Pastaba: prašome įdėti air box koper yra per didelis, stiprus konvekcijos oro arba didelės koncentracijos organinių dujų ilgą laiką, nes kitaip bus pažeisti jutiklis.

Tipas 8 USB Cable
Tipas 1 Dropshipping/Didmeninės
Tipas 4 smart gyvenimo
tipas 2 Protingo Namo
Tipo 10 Smart CO Detektorius
9 tipą WiFi 2.4 GHz
7 tipas APP nuotolinio valdymo
Tipas 5 Tuya Smart
Suderinamumas Kita
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Modelio Numeris Tuya wifi Smart CO Detektorius
Kilmės KN(Kilmės)
Specifikacijos ES plug
Sertifikavimo Nėra
3 tipas Automatikos Modulis
Prekės Pavadinimas choifoo
Kamera Įrengta No
6 tipas Palaiko balso garsiakalbių kontrolė

Panašūs produktai