Kryžiaus Adatos Dygsnio Threader Dygsnio Dangos Priemonė Namuose Siuvimo Mašiną, Daugiafunkcinis Siuvimo Hines Inserter Vidinių Sriegių Sriegimo Įrankiai

€1.76

-23%

€2.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: disney dygsnio, koja, pfaff, threader, siūti sriegis, lilo i stich, žmonės adatos, slinger siuvimo mašina priedai, siuvimo sriegiu, leathercraft įrankiai vidutinio, industriel siuvimo mašina.

Dvigubas funkcijas: sriegimo, ji gali padėti perduoti gija per adatos akis patogiai, jei prastas akis ar prastas apšvietimas; valdantieji, ji turi adatos tvirtai išvengti kritimo keisdami adatos.

Patvari medžiaga: šis rinkinys adatų vidinių sriegių sriegimo įrankiai yra pagaminti iš geros kokybės plastiko ir metalo, kokybės ir patvarus, ne taip lengva nutraukti, gali tarnauti ilgą laiką.

Platus naudojimas: jis tinka visų rūšių buitinių daugiafunkcinis siuvimo mašinos be automatinė sriegimo, tuo tarpu, kai senas siuvimo mašinas, taip pat galite naudoti jį.

Bendras matmuo: siuvimo adata inserters yra maždaug. 7.5 cm/ 3 cm ilgio ir 1 cm/ 0.4 colio skersmens, bendras dydis, lengvas ir patogus naudojimas.

Kiekis: įeina 2 vnt adata threader mėlyna spalva, su instrukcija pakuotėje, kad būtų lengviau jums suprasti, kaip juo naudotis.Techniniai duomenys:

Spalva: Balta, Mėlyna.

Dydis: 7.5 x 1 x 1 cm.

Medžiaga: ABS.Paketas Apima:

2 Vnt x Siuvimo Mašina Sriegimo Mašina.

Pastabos:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.

undefined

Rinkinys Tipas No
Tipas Didmeninės No
Naudoti Kita
Tipas Siuvimo Mašinų Dalys
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai

Panašūs produktai