Paplūdimio Atostogų Ponios Šalis Nešioti Medaus Dizaino Seksualus Moterų Suknelė Rinkinys Su Ilgu Medvilnės Ir Lino Medžiaga 133

€19.32

-49%

€38.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: apatinio trikotažo madų šou, zigzago bikini komplektas, audinio skalbiniai, suknelė medaus, naujausias dizaineris bikini, suknelė kratinys, žalia tunika, suknelė lino moterims, suknelė vasarai, suknelė moterims.

Patarimai

TThank jums už jūsų ateina , mes stengiamės suteikti geras paslaugos ir kainos .Jei turite kokių nors klausimų ,prašome nedvejodami kreiptis į mus "prekybos vadybininkas" arba "E-mail", mes repond kuo greičiau .Tikimės, kad u mėgautis jūsų laikas čia,ačiū jums !Jeigu tu negali suvokti dydžio, Prašome kreiptis į klientų aptarnavimo centrą!Prašome pranešti mums apie savo ūgį ir svorį ir juosmens, Mes galime jums padėti pasirinkti dydį.

APIE MUS

[Apie Color] Visi fotografuojama natūra, tačiau dėl skirtingo apšvietimo ir atvaizdavimo įtaisai, gali šiek tiek spalvų skirtumas!Visiškai nepriimtina, spalva pro prašome atidžiai perkant internetu! [Apie Size] Mūsų standartinio dydžio, rekomenduojama naudoti tik pagal konkrečius dydis prašome pirkėjai patys priemonė, priešingai, sprendimas rankose pirkėjas, prašome skambinti kitam geras dydis, palyginti matavimai. [Apie Grąžina] Grąžinimas prekių atgal ir pasiuntinių dydžio problema ta, kad pirkėjai patys; Grąžina prekių kokybę ir atgal kurjerių mūsų įsipareigojimas. [Apie atsiliepimus] Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Dizainas OEM.Dizaino ODM
Paramos Tipas Vielos Nemokamai
Lytis Moteris
Kilmės KN(Kilmės)
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Jauni Stilius Bohemijos
Stilius Jauni Stilius
Mokėjimo Prekės Draudimo
Su Pad Taip
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Elemento Tipas Bikini Komplektas
Funkcija Kvėpuojantis, Tvarius, Quick Dry
Juosmens Aukštos Juosmens
Amžius Amžius 18-35 Metų
Tiekimo Tipas Akcinė Straipsniai
Proga Paplūdimio Atostogų Baseinas
pristatymas DHL\EMS\UPS\ "FEDEX" \Jūra\Oro
Modelio Tipas Gėlių, Spausdinti, TAŠKAS, Animacinių filmų, Leopardas, Leopardas, Gyvūnų, Kietas
Išleidimo Data Pavasario 2021
Modelio Numeris RYSM5133
Pakavimas 1set/Opp Krepšys
Medžiaga Poliesteris, Spandex

Panašūs produktai