Pica Visos Deep Dish " Hard Dangos, Mikrobangų Crispers Komercinės Klasės Virtuvės Kepimo Skardos Apvalios Torto Kepimo Keptuvės 13 Colių

€8.87

-25%

€11.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mikrobangų visos, cutter pica, naftos dėklas, rolo pyragas visos, visos pica, pica, kepalas visos, kiaušinių dėklas, pelėsių pica, keramikos kiaušinių dėklas.

PUIKUS ČIKAGOS STILIAUS DEEP DISH PICA:giliai pica visos priemonės, 13 colių skersmens x 0.98 colių gylio,todėl jį galima sukurti, kad puiki "Čikagos Stilius" deep dish pica, labai begalinis receptai, įskaitant įvairių pyragaičių ir cheesecakes.Vaikinai, kaip seklių tortas pan.

PATVARUS IR STIPRUS:Ilgas tarnavimo laikas Daugiau nei 1000 kartų,Tai Pica Daržovių ir Pan yra pagaminti iš Kietojo Anoduoto Aliuminio,nebus lustas, nulupkite, rūdžių arba sąveikauti su maistu.Tamsiai paviršiaus spalva sugeria šilumą galima greičiau kepimo laikas.Medžiagos kokybė ir pritaikymas yra geresni nei tikėtasi kaina,net ir po daugkartinio naudojimo, lakas vis dar stabdo.

Iš ANKSTO PATYRĘS NE-STICK DANGA:svarbu atminti, kad ji ne tefloninė ir turi būti patyręs.Įdėti šiek tiek aliejaus į keptuvę ir įkaitinkite ją 3-5 minutes prieš pradedant tešlos bei toppings į lėkštę,daryti, kaip šis, gali pratęsti jos tarnavimo laikas,turi būti ne klijuoti, šildomas tolygiai.

LENGVA VALYTI: Šis apskritas kepimo skardą yra plauti indaplovėje, todėl valyti greitai ir lengvai.Rankų plovimo rekomenduojama išplėsti produkto gyvavimo.

SAUGAUS MAISTO KLASĖS MEDŽIAGA: Ši mikrobangų crisper keptuvės, yra pagaminti iš maisto kokybės, netoksiški, aliuminio lydinio,tai yra, FDA patvirtintas jūsų ramybė.Nerimauti ne daugiau, kaip jums mėgautis savo sveiką namine pica!

Spalva: Juoda

Medžiaga: anglies Plieno

Pakuotės Turinys:

1 * Pica dėklas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
Modelio Numeris pica dėklas
Sertifikavimo CE / ES, CIQ
Medžiaga Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Kepimo Indai & Keptuvės Tipas Duonos Ir Tortas Keptuvės
Tipas Kepimo Indai & Keptuvės

Panašūs produktai