IMILAB C20 WiFi Kamera 1080P HD Namų Apsaugos Kamera, IP Kamera, Patalpų Kamera, VAIZDO Vedio Stebėjimo Kameros Darbas Su IMILAB App

€25.25

-60%

€63.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vaizdo kamera, 4k veiksmo kameros, tptek ptz kamera, ir dome kameros, kamera surveil, kamera imilab, kamera ip wifi, kamera ip camhi, action cam, apsaugos moterims.

IMILAB C20 WiFi Kamera 1080P HD Namų Apsaugos Kamera, IP Kamera, Patalpų Kamera, VAIZDO Vedio Stebėjimo Kameros Darbas Su IMILAB App

Spec:

Modelis : C20 (CMSXJ36A)

Spalva: Balta

Matmenys : 112*76*76mm

Pakuotės Dydis: 160*90*90mm

Svoris: 211g

Galia: 5V-2A

Sąsaja: WiFi 2.4 GHz

Diafragma: F2.1

Rezoliucija: 1080P

Dėmesio: 3.71 mm

Kampas: 105

Naktinis Matymas: 4*850nm infraraudonųjų spindulių LED

Atstumas: 10M

Voice: Bi-kryptis

Patarimai : Alexa šiuo Metu JAV, Kanada,Brazilija.Kitą regioną, pradės greičiau

360 Panorama-Peržiūrėti Bet Kuriuo Metu,Bet Kurioje Vietoje

Dual-variklis pan/tilt palaiko nemokamai sukimosi visomis kryptimis-aukštyn,žemyn ,į kairę ir į dešinę-su 360 horizontalus matymo kampas ir 1 105 vertikalus matymo kampas.

H. 265 Kodavimas

Greičiau,Sklandžiau, su pažangios PG tech,C20, iš karto pranešime jums, kurie ateina ir vyksta,Tik vienas paprastas bakstelėkite sveiki atvykę svečiai ar perspėti nepageidaujamų lankytojų.

Garso Nustatymo su įjungtas Žadintuvas

Kai yra nelyginis garsus(pavyzdžiui, kritimo,nesilaikantiems arba vaiko verksmas),fotoaparatas fokusuoja ant jo ir siųsti vaizdo įrašus į savo mobilųjį telefoną užtikrina jūsų vaiko saugumą.

Antras Pakilimas Už Geresnį Matomumą

Su sieninio montavimo rinkinys ir rankena-bazine,mūsų camer siūlo lengvą prieigą ir platesnį vaizdą iš aukščiau.Ekraną galima pasukti 180 norėdami peržiūrėti paprastai, kai naudojama apversta aukštis funkcija.

Realaus Laiko Dvipusiam

Vienas paprastas bakstelėkite, kai esate toli nuo namų ir norite pasikalbėti su savo artimaisiais ar augintiniai,mūsų fotoaparatas siūlo dviejų krypčių pašaukimo-Tiesiog paspauskite mygtuką lmilab-Home APP.

Imilab Home APP Ekranas

Suma pikselių 1080P yra 2.25 kartus DAUGIAU nei suma, 720P, tai reiškia, kad galite peržiūrėti savo namų aiškiai visą laiką.

Įrengta 4-Lemputė 850lm Infraraudonųjų spindulių ir F2.1 Diafragmą, net ir tada, kai vaizdas yra automatiškai perjungiamas į Juoda ir Balta, nes labai silpnam apšvietimui, nuotraukoje gali būti dar ryškesnis ir labiau išsamus, palyginti su kitų tipiškų kameros.

Išplėstinė H. 265 vaizdo kodavimas yra efektyvesnis ir saugojimo taupymo, pasiekia mažiau, saugojimo, naudojimo ir greitesnis vaizdo transliaciją.

Kamera yra iš anksto įdiegta su pasukimo bazę ir gali būti ant stalo, langų, lubų ar sienos.Antras įrenginys yra įmanoma, su nežymiai fotoaparato parametrų keitimas.

Kas yra Dėžutėje

1) C20 Kamera (1080P)

2) Kabelis (2M)

3) Adapteris (5V-2A)

4) Montavimo Paketas

5) Vartotojo Vadovas

DUK

A: Kas yra debesų saugyklos?

Q: Debesų saugyklos paslauga yra debesis vaizdo saugojimo paslauga, kurią teikia Imilab kai kurios pažangios kameros prijungtas prie Imilab app.

A: Kas naudoti debesų saugyklos?

Klausimas: 1. Saugumo stebėsenos, išsaugojimo svarbūs įrodymai: ne tik šeimos saugumą, bet taip pat daugiau ir daugiau parduotuvių, gamyklos seminarai, mokymas kambarių, biurų ir kitų vietų, kad reikia saugumo stebėsenos, chuangmi debesų saugyklos paslauga yra pasirinktas.

2. Nuotolinių išteklių saugyklos galima įrašyti savo tauriųjų momentus gyvenime, kad yra verta išsaugoti.

3. Nebijo įranga nuostolių, debesų saugyklų gali būti pažvelgė atgal bet kuriuo metu, neribotas saugojimo vietos.

A: turiu SD kortelę.Ar būtina pirkti nuotolinių išteklių saugyklos?

Klausimas: 1. Video įrašyti SD kortelėje yra saugomi lokaliai, kurios gali sukelti pavojų vaizdo nuostolių dėl žalos ir šalinimas.Be to, sandėliavimo vietos, SD card, yra labai ribotas.

2. Debesys saugojimo vaizdo yra saugomi debesyje, kuris yra ne tik saugojimo vietos.Vaizdo, kad buvo įkeltas ir įrašomas į debesis neturi rizikos vaizdo nuostolių dėl SD kortelės žalą, ir jis remia tos pačios pažvelgti atgal kaip SD kortelę.

A: kiek dienų, kad debesys saugojimo vaizdo naudojimas yra skiriasi nuo naujų saugykla debesyje, vaizdo, kad gerai?

Q: Žinoma.Dienų skaičius, vaizdo išsaugomas priklauso nuo pakuotės tipas naudojamas, kai vaizdo įrašą.Pavyzdžiui, jei jūs perkate 30 dienų nepertraukiamo vaizdo ir pakeisti jį su 7-dienų nepertraukiamo vaizdo pasibaigus, video įrašyti senas paketą, vis tiek bus saugomi 30 dienų

1.Kaip jungiasi kamera prie tinklo

Fotoaparatas yra prijungtas prie nuskaitymo QR kodą apačioje fotoaparatas

1. Fotoaparatas yra įjungtas;

2. Atsisiųsti Imilab Namų programą iš mobiliojo telefono → jūs turite prisijungti, sąskaitos;

3. Spustelėkite "+" viršutiniame dešiniajame kampe Imilab Home app → rankiniu būdu ieškoti ir pridėti arba pasirinkite "Y2" piktogramą Xiaobai platforma; laikytis rekomendacijų veiksmus, pasirinkite maršrutizatorių ir WiFi pavadinimas, pirkimo WiFi slaptažodį, spustelėkite toliau → laukti apie 1-2 min.) → [ne šį kartą, kad lemputė mėlyna ir yra įrengta su balso pranešimą], ryšys yra sėkmingas, ir [lemputė mėlyna ir visada] platinimo tinklą, yra sėkmingai Spauskite "finish" Imilab Home app sąsaja.

Megapikselių 2MP
Maitinimo Šaltinis Normalus
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 265
Svoris 211g
Sertifikavimo CE
Prekės Pavadinimas IMILAB
Tipas ip kameros
IR Atstumas(m) 10M
Signalizacijos Veiksmų Vietos Signalizacijos
Technologijos Centrinis
Matmenys (L x W x D)(mm) 112*76*76mm
Jungtis 2.4 GHZ
Žiūrėjimo Kampas 110°
Tinklo Sąsaja Wi-Fi/802.11/b/g
Įrengimas Normalus
Maitinimo Šaltinis(V) 110-220V
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų "Android", ios
Balso Bi-kryptis
Dėmesio 3.71 mm
Ryšiai WiFi
Stilius Dome Kameros
Objektyvo (mm) 3.7 mm
Modelio Numeris CMSXJ36A
Diafragmos F2.1
Aukštos Raiškos 1080P(Full-HD)
Pakuotės Dydis 160*90*90mm
Energijos Sąnaudos(W) 5v-2a
Rezoliucija 1080P
Naktinis Matymas 4 * 850nm infraraudonųjų spindulių LED
Saugojimas DEBESIS, Micro SD
Kilmės KN(Kilmės)
Jutiklis CMOS
Palaikomos Operacinės Sistemos No
Sienos Laikiklis Pusės
Spalva balta

Panašūs produktai