PE Žvejybos Linija 100m 4 Gijas Audžia 10-100 £ Japonijos Amatų Super Stiprus Multifilament Pintas Sklandžiai Nerijos Vielos Žvejybos Reikmenys

€2.58

-4%

€2.69

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rotron, linijos fluoridų 100m, 100 fluoridų, žuvų liniją, žvejybos linija spalvų, fluoridų 300 m, sijonas linija mylios, gwf, pb67, megape linija 70lb.

PE Žvejybos Linija, 4 Gijas Audžia 6LB-100 £ Japonijos Amatų Super Stiprus Multifilament Pintas Sklandžiai Nerijos Vielos Žvejybos Reikmenys

4 pintas 100m energingas horsefish linija geltona/mėlyna/raudona/mėlyna/žalia 5 spalvų PE linijos 0.4#-10# tinklelio linijos, žalia etiketė

1. Aukštųjų technologijų audimo technologijų (naudojant spheronization tekstilės technologijos, vielos skersmuo yra vienodas ir lieknas, ir išvaizdą, yra lygus)

2. Linijos kūno yra lygus (aukštos kokybės PE linija yra lygesnis, trinties jėga mesti yra mažas, linijos kokybė yra gera, ir ūkis, jėga žuvis vandenyje sumažinamas)

3. Elastinga gydymo ir anti-susietumas (angl. soft line įstaiga su nuline adsorbcija, spheronization tekstilės technologijų, kovos su jungtimis)

4. Stipresnis traukimo jėgos (nesvarbu, tai lankstumą, blizgesį yra labai gera, stipri traukos jėga)

5. Lankstus, sklandus ir nepūkuotu (nulis atminties, nepūkuotu, jautresni perdavimo žuvų potvynių sezonas, stipri traukos jėga, stipri ir dėvėti, atsparus, ir vielos kūno yra minkštas ir ne skauda vadovas žiedas)

6. Be pratęsimo, anti-static ir vandeniui (high vandeniui specialios dervos tvarkymo, geros vandeniui poveikį, kūno linijos taps plonesni ir labiau tinkami naudoti po naudojimo)

Kilmės KN(Kilmės)
Klampumo Charakteristika Kintama Linija
Formos Level
Meters 100m
Prekės Pavadinimas WMFISHING
Su Skale, ar Ne No
Modelio Numeris BRAID4
Pozicija Vandenyno Žvejybos Valtis, Vandenyno Roko Fshing, Ocean Beach Žvejybos, Rezervuaras, Tvenkinys
Su Valdovas, ar Ne No
Medžiaga Braided Wire

Panašūs produktai