Juokinga Arbatos Puodelis Kairieji Kelionės Puodelis - Į Lefties Karšto Arba Šalto Dovanos Kelionės Puodelis Nerūdijančio Plieno kavos Puodelis su Rankena - Puiki Dovana

€16.60

-9%

€18.44

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: glock marškinėliai, puodelis nerūdijančio, glock marškinėliai, kavos puodelis kelionės, ap3, kavos puodelį, kelionės, antifa, ekranas tcl, acer 5920g grafikos kortelės, kortelės stendas.

【AUKŠTOS KOKYBĖS STATYBOS】: Šis puodelis turi 14 oz verta skysčio ir ateina su paprasta rankena rankenos ir nykščiu poilsio.Tas smailas apačioje telpa į standartinio puodelio laikiklis.Dangtis turi skaidrių atidarymo ir pasviręs geriamojo paviršiaus.Storio DVIGUBOS SIENELĖS padeda išlaikyti karštų gėrimų, karštų ir šaltų gėrimų šalto kur kas ilgiau, nei vidutinis puodelis. 【ĮVAIRIŲ DIZAINŲ】: Mūsų individualų kelionės bokalų ateina įvairių dizainų.Visada yra vienas stilius puodelis,toks kavos puodelis,alaus bokalas,arbatos puodelis,kelionės puodelis,gimtadienio dovana,vestuvių dovana,Tėvas'day dovana,Mamos dienos dovana..., kad jums labai patinka. 【LENGVA 】: yra didesni nei standartiniai puodeliai, suteikiant asmuo jūsų gyvenime kažkas gerokai wrap savo rankas aplink.Manote, kad jūsų draugas ar pats turi kaip Mąstantis puodelis, kai jį gauti! 【NAUDOJIMO DĖMESĮ】: Nes jis pagamintas iš nerūdijančio plieno,yra ne mikrobangų saugus ir rankų plovimas, yra rekomendacijos.Dangtis yra plauti indaplovėje ir sudužti atsparūs. 【RIZIKOS NEMOKAMAI ĮSIGYTI】: Mes esame tam, kad jums labai patinka mūsų kelionės puodelis!

Formos Rankena
Priedai Nė Vienas,
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Trumpai
Keramikos Tipas Keramikos
Medžiaga Keramikos
Tipas Kavos Puodeliai
Specifikacija Gift Box
Drinkware Tipas Puodeliai
Modelio Numeris kafei 123w
Funkcija Eco-Friendly

Panašūs produktai