Karšto Helovinas Gyvūnų Žaislai Skeletas Gnome Sodo Statula Kieme Kaulai Šalis, Parduotuvė Apdailos Siaubo Namų Dekoro Lentynos Decoratio

€4.39

-32%

€6.54

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: retro lentynos dekoras, gyvūnų kaulų augintiniai, sculptur, "pasidaryk pats" hoverboard, derva kaukolė, sodo gnome, didelis statula dizainas, helovinas ranka, žuvies skeletas, sodo nykštukas.

Karšto Helovinas gyvūnų Žaislai Skeletas Gnome Sodo Statula Kieme Kaulai Šalis, Parduotuvė Apdailos Siaubo Namų Dekoro Lentynos Decoratio

Kulka Taškų: 1、Sodo Puošmena: gražus rankų darbo dažytos dervos skeletas gnome statulos ir skeleto šuo, be abejo, tapo puošmena jūsų sode šiemet.

2、Aukštos kokybės Medžiagos ir Rankų darbo: skeletas gnome statula yra pagamintas iš dervos, ilgaamžiai, netoksiški ir nekenksmingi.Kiekviena statula yra ranka-dažytos ir apsauginės dangos, siekiant užtikrinti, kad ji gali tiksliai stovi savo sodą, be blukimas net ir saulėtą, ir lietingą dieną.

3、Eglė iki Savo Sodo: skeletas gnome statula gali būti puikus papildymas jūsų sodo ir vejos pritraukti dėmesį kaimynai.Unikalus lentynos, apdailos arba puikus embellishment siekiant atgaivinti savo sode.

4、Tik Teisę Dydis: Skeletas Gnome(vyrai/moterys): apie 13*4.67*4.67 cm/5.12*1.84*1.84 colis, Skeletas Šuo: apie 7.33*4*8.5 cm/2.89*1.57*3.35 colių.

5、puiki Dovana: domu dovana šeimai ir draugams.Įvaldę showpiece į malonės jūsų biurą, bendrabučio ir pan.

Savybės:

Skeletas gnome statula yra nuostabus puošmena jūsų sodo ir vejos, ir ji bus tikrai pritraukti dėmesį jūsų svečiai.A poseable meno kūrinys, malonė bet kurioje kambario jūsų namuose.

Techniniai duomenys:

Dydis:

Skeletas vyras ar Moteris Gnome: apie 13*4.67*4.67 cm/5.12*1.84*1.84 colių

Skeletas Šuo: apie 7.33*4*8.5 cm/2.89*1.57*3.35 colių

Svoris: apie 150G

Medžiaga: Derva

Pakavimo Sąrašas:

Skeletas Statula*1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Type3 sodo puošmena
Type2 helovino dekoracija namuose
type1 skeletas helovinas apdailos
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai