Natūralaus Sizalio Kamuolys Interaktyvus Šunų, Kačių Žaislas Katė Braižymo Lenta Streso, Atleiskite Žaislas Naminių Reikmenys Kačių Pet Produkto Atsitiktine Spalva

€0.80

-49%

€1.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: atsitiktiniai mados produktai, burbulas magą baltymų skimmer, kačių žaislas, kartono katė žaislas, akvariumas karterio bakas, atsitiktinis gyvūnų produktus, KATĖ, katė grandiklis, Kartonas, kartono dėžutė.

Kulka Taškų:

1、Sizalio Medžiaga: žaislas kamuolys yra pagamintas iš sizalio medžiagos, kuri yra bite ir atspari trinčiai, aplinkos apsaugos ir netoksiškas.

2、Katė Braižymo Lenta: Ji taip pat gali būti naudojamas kaip katė braižymo lenta, vadovaujantis meile braižymo katės, stenkitės nebraižyti baldai ir antklodės, naudojasi katės letenėlių, ir skatinti sveiką augimą katės.

3、Suteikti Malonumo: interaktyvūs žaislai gali suteikti begalinį malonumą, skirti jūsų katė, ir kad jūsų santykius su savo augintiniu draugais arčiau.

4、Ryškios Spalvos: spalvos yra ryškios ir lengvai pritraukia dėmesį katės.

5、Atsitiktine Spalva: spalvos yra vežamos atsitiktinai.Jei perkate daugiau nei vieną, galite gauti vienos spalvos arba kelių spalvų, prašome suprasti.

Specifikacija:

Pavadinimas: Sizalio Kamuolys

Medžiaga: sizalio virvė (apie 3mm/0.12 colių)

Dydis: apie 5cm/1.97 colių

Svoris: apie 10g

Spalva: atsitiktinė spalva

Naudojimas: katė

Pakavimo Sąrašas:

1PCS*Sizalio Kamuolys

Spalva atsitiktinė spalva
Žaislai Tipas Kamuoliai
Tipas katės
Yra Protingas Prietaisas No
Kiekis 1pc
Pavadinimas Sizalio Kamuolys
Medžiaga Sizalio, sizalio virvės (apie 3mm/0.12 colių)
Prašymas katės, šunys, augintiniai, universalus
Kilmės KN(Kilmės)
dydis about 5cm/1.97inch

Panašūs produktai